Widok

Nefrolog dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z mam mogłaby mi polecić dobrego nefrologa dziecięcego, może być prywatny gabinet.
Z góry dziękuję za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Kosiak, przyjmuje w przychodni Endomed na Opolskiej w Gdańsku - 80 zł wizyta tel. 58 346 13 35 i dr Czerniak lub Czernik (pracuje na AM - kolejki podobno b. długie), a prywatnie przyjmuje w Pruszczu Gdańskim tel. 58 683-21-77 koszt usg też 80 zł, konsultacje chyba są droższe. Byłam u obu i z obu jestem zadowolona, jednego i dugiego poleciła mi pediatra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr. Kosiak - polecam !
Na ksiazeczke polecam poradnie nefrologiczna na Jaskowej Dolinie, maja krotsze terminy od AMG, poradnia ta nalezy do szpitala na Polankach.
Bardzo dziękuję za informację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
usg nefrologiczne najlepiej robi dr Kosiak,
a do nefrologa na konsultacje chodzimy do przychodni na Jaskowej do dr Kaluzynskiej (potwierdzam, naleza do Szpitala na Polankach)
image
image
Czerniak też przyjmuje na Opolskiej i jest świetnym specjalistą Po pond pół roku chodzenia do AM trafilismy w koncu do tego lekarza prywatnie i całe szczęscie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mój syn od wczoraj ma stwierdzony refluks 2giego stopnia, umówiłam sie na usg do dr CZerniaka ale musze jeszcze do poradni na Akademii. Ma może którś z Was nr tel do KAademi bo pod 3492000 nie mogę się dodzwonić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.ack.gdansk.pl/content/view/812/448/
prosze tu sa namiary
image
image
z akademi zrezygnowałąm termin na lipiec!!! umówiłam sie na Jaśkowa Dolinę do dr Kałużyńskiej. Wie ktoś coś o niej
ja do dr Kaluzynskiej chodze z jednym i z drugim synem. nie ma u niej problemu ze skierowaniami na badania, pomimo kolejki (choc nie duzej) zawsze wszystko doglebnie wyjasni i opowie, odpowiada na kazde pytanie, jest mila i sympatyczna, aczkolwiek ciut zakrecona. ja jestem bardzo zadowolona. jak masz jakies pytania, to chetnie odpowiem
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
caroca super że się odezwałaś. Mój syn ma refluks 2giego stopnia, jestem troche tym przerazona...nawracają mu ZUM a Twoim synkom co dolega?Pani Kałużyńska pomogła Wam?
Evilku moj starszy syn mial reflux IV stopnia (tak opisano w szpitalu na zaspie, jednak pani dr ogladajac zdjecia nie widziala, ze jest az tak duzy), podobno on sam nie zanika, trzeba go leczyc tylko operacyjnie (ten IV stopnia), jednak pani dr nie kazala nam chodzic po urologach, tylko monitorowalismy stale siuski (mocz ogolny i posiewy) + usg raz na pol roku i w wieku 2 lat ponownie zrobiono nam CUM i cud sie stal - refluksu nie ma, potwierdzaja to rowniez wyniki moczu. Co jest najwspanialsze, nereczki nie dostaly za bardzo w kosc i sa na razie w porzadku. Teraz czekaja nas wizyty kontrolne co pol roku do ukonczenia 10 r.z., zeby zobaczyc czy nadal z nerkami bedzie wszystko ok. Nie moglam wyblagac skierowania na badanie krwi od naszego pediatry, a od pani dr dostalam bez problemu i to z rozmazem!
Mlodszy nie ma refluksu, ale ma inna wrodzona (genetyczna) wade nerek, takze z nim tez jestesmy pod stala kontrola u pani dr. Maly ma 6 m-cy a juz mial kilka posiewow, badanie krwi i usg.
Jeden byl, a drugi jest caly czas na Furaginie robionej w proszku, co jest mniejszym zlem niz nawracajace ZUM-y.
Ja jestem naprawde zadowolona.
Kiedy macie pierwsza wizyte? Daj znac jak Tobie przypadla do gustu pani dr.
Jesli zas chodzi o refluks, to nie martw sie, wszystko bedzie dobrze, on napewno sam sobie "pojdzie precz" ;-) tym berdziej, ze jest malutki :-)
Jesli bedziesz miala jakies konkretne pytania, to pytaj, zawsze chetnie pomoge, bo wiem co przezywasz, ja bylam w szoku, jak sie dowiedzialam o chorobie Bartka, a teraz mi to juz spowszechnialo...
Pozdrawiam
image
image
Kuba też dostaje cozdiennie furaginę, mamy usg pod koniec kwietnia.A przy podawaniu furaginy mały nie dostawał ZUM. My Kubolkowi też mamy co miesiac robić posiew
bad ogólne moczu, krew tez, jak na razie wsyzstko ok, ale za każdym razem boję się odebrać te wyniki:(
Dr Kaluzynska jest wspaniałym i bardzo dokladnym lekazem . Wyleczyla refluks u mojego syna.
3492222
ja umowilam sie w endomedzie do nefrologa z dzieckiem. Lekarz na wizycie wykonal usg ale nie poinformowal mnie ze to dodatkowy koszt. i tym sposobem za wizyte zaplacilam 240 zł. wizyta trwala 10 min max. troche niesmak
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
CZY mogłabym prosić o numer telefonu do doktora czerniaka prywatnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (19 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry