Widok

Netto-najgorszy sklep na dzielnicy

wiem ze watek byl juz poruszany ale to co ostatnio sie dzieje w tym sklepie to przesada....
chodzi mi o kolejki do kasy- szczególnie jak na kasie siedzi Pani z ukrainy....
kasuje sobie jak gdyby nigdy nic... zbiera sie coraz wiecej ludzi i jesli nikt z kolejki nie krzyknie aby poprosila o kogos do drugiej kasy to by tego nie zrobila...
co wiecej odpowiada jeszcze obrazonym tonem ze juz ktos idzie...
nic absolutnie nie mam do ukraincow bo ciezko pracuja w naszym kraju i praca tej Pani nie jest latwa , ale jesli ktos ma siedziec tam za kare bo tak to wyglada to niech zmieni prace albo wroci do domu,
ludzie pracujacy w netto uciekaja z tej kasy jak najszybciej moga??? nie wiem o co chodzi ale chodzi napewno o to ze w sklepie jest za malo ludzi i maja jeszcze pelno obowiazkow poza kas..wylozenie towaru itp...
aaa druga sprawa to oferta w netto jest tak niesamowicie uboga ze az sciska.... coraz czesciej udaje sie na zakupy do biedronki...mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci powstanie jeszcze lidl gdzies w okolicy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już niedługo będzie Lidl :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę uważać na swoją resztę przy płatności gotówką gdy na kasie jest starszy szczupły Pan .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Żabka lepsza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze nigdy nie trafiłem na brak odpowiedzi na "dzień dobry " ze strony kasjerów. Wręcz przeciwnie,zawsze witają się pierwsi. Mój Boże...Krzyki przeszkadzają?? Weź się człowieku najpierw dwa razy zastanów zanim coś napiszesz. Chcesz większej uwagi to idź do tv ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obsługa netto to tragedia.Na dzień dobry nie usłyszysz odpowiedzi a podczas obsługi kasjerzy krzyczą między sobą przy Tobie jak byś był /była nieobecna. Nie oczekuje pokłonów i czerwonego dywanu ale kultura wymaga aby chociaż odpowiedzieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Netto to najlepszy sklep na dzielnicy !!!!!!! Uwielbiam!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio to i w sklepie mięsnym gdy pracują dwie szczupłe Panie o ciemnych włosach jest kiepskawo.Grymas na twarzy obu i to zawsze .Na dzień dobry tez nie potrafią odpowiedzieć .... Zdecydowanie atmosferę tego miejsca tworzy Pani Kierownik:) Co do netto to absolutnie nie mam zastrzeżeń a w szczególności do pracy Pana Mirka .Zawsze mnie bawi jak pilnie strzeże aby zakupy na taśmie były odseparowane:) Pozdrawiam Ciepło:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

W naszym społeczeństwie jest 20% ludzi zadowolonych z życia i 80% ludzi tych co Tylko narzekają ,nie zauważają plusów tylko same minusy...narzekają bo tak naprawdę mają problem sami ze sobą...zero wyrozumiałości,zero czegokolwiek...nic jak tylko narzekać. To smutne ale prawdziwe. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Między kasjerem a klientem * przepraszam za błąd :-p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie można dogodzić każdemu! To się mija z celem! Nie ma to jak gnoic innych...Nie podoba się w Netto? to wypad ...nikt was tam na siłę nie ciągnie...wczoraj 4 kasy na chodzie,kasjerzy z czerwonymi oczyma podejrzewam że od wysiłku...trzymali poziom i z dobrym humorem wykonywali bezbłędnie swoją pracę;) ludzi w Netto jak przed końcem świata..byłem 10 w kolejce a przy kasie po 5 minutach a co się na śmiałem w oczekiwaniu z żartów jakie były rzucane między kasjerem a sprzedawcą...brawo..szacunek za to ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śmiać mi się chce jak czytam te komentarze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam , bardzo dziękuje za dobre słowo o moim sklepie ale równie bardzo proszę ( skoro wszyscy jesteśmy dorośli ) o nie podszywanie się:)
Pozdrawiam Szymon Krause , franczyzobiorca sklepu żabka na ulicy Storczykowej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam na zakupy do Zabki. Najlepsze ceny, największy wybór i najświeższe produkty od regionalnych dostawców. Już nawet sąsiadka z psem nie atakują.polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

cóż wynika z mojej wypowiedzi? że i klient i pracownik są ludźmi... mają jak każdy lepsze i gorsze dni
mnie tam w Netto jeszcze nikt nie ugryzł :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To już przestań bo już nie można ciebie czytać
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No to sie przedstaw z nazwiska jak tu piszesz podaj adres, wklej fote. Tylko po co ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Anonim jest wszędzie wszystko widzi i wszystko wie:) tutaj ma szansę wypowiedzi w realu pewnie nikt go nie zauważa;) każda dzielnica ma swojego anonima każdy z nas może być anonimem ale po co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie palę i nie kupowałam papierosów dla siebie. Swoją drogą byłam ciekawa czy jakiś troll się o to przyczepi i będzie się wymądrzał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedyne po co chadzam do neto to wypłacać pieniądze z bankomatu. Stamtąd prowadze też obserwacje poczynań pań kasjerek oraz motłochu stojącego w kolejce. Najpiękniejszy widok - zryw i sprint ostatnich kolejkowiczów na widok nowo- otwieranej kasy.
Do bogatej pani która pali i kupuje papierosy - rzuć kobieto to palenie bo robisz krzywde sobie i innym. Jak nikt ci nie mówił to umrzesz przedwcześnie na choroby krążenia albo raka krtani czy płuc. Do tego trując się zasilasz budzet tego małego wypierdka a ubrania ci śmierdzą jak popielniczka, masz pewnie żółte palce i cudowny świezutki oddech. Fuj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Problem jest taki, ze netto nie ma dobrego managementu! Gdyby coś w tej materii się zmieniło to i obsługa byłaby milsza! Wszystko zaczyna się od góry.
Dlaczego w mięsnym jest tak miło? Dlaczego w piekarni jest miło? A do netto wchodzi się jak do pogrzebowego po trumnę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2