Widok

Netto-najgorszy sklep na dzielnicy

wiem ze watek byl juz poruszany ale to co ostatnio sie dzieje w tym sklepie to przesada....
chodzi mi o kolejki do kasy- szczególnie jak na kasie siedzi Pani z ukrainy....
kasuje sobie jak gdyby nigdy nic... zbiera sie coraz wiecej ludzi i jesli nikt z kolejki nie krzyknie aby poprosila o kogos do drugiej kasy to by tego nie zrobila...
co wiecej odpowiada jeszcze obrazonym tonem ze juz ktos idzie...
nic absolutnie nie mam do ukraincow bo ciezko pracuja w naszym kraju i praca tej Pani nie jest latwa , ale jesli ktos ma siedziec tam za kare bo tak to wyglada to niech zmieni prace albo wroci do domu,
ludzie pracujacy w netto uciekaja z tej kasy jak najszybciej moga??? nie wiem o co chodzi ale chodzi napewno o to ze w sklepie jest za malo ludzi i maja jeszcze pelno obowiazkow poza kas..wylozenie towaru itp...
aaa druga sprawa to oferta w netto jest tak niesamowicie uboga ze az sciska.... coraz czesciej udaje sie na zakupy do biedronki...mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci powstanie jeszcze lidl gdzies w okolicy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja lubię netto. Kolejki są bo nie ma ludzi do pracy. Przecież ogłoszenie dot pracy na kasie cały czas wisi. Jeszcze nie zdarzyło mi się by kasjer poproszony o zawołanie drugiego kasjera nie zrobił tego. Obsługa jest miła nawet do beszczelnych klientów (byłam świadkiem takiego zachowania). Jak nie mogę czegoś znaleźć zawsze mi pomogą. Zamiast krytykować doceńmy ich pracę która nie jest łatwa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę że o fakcie trzeba będzie zawiadomić centrale... może to coś da....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja zrezygnowalam z zakupow tam . kolejka zawsze a jak sie prosi zeby kogos zawolali to albo udaja ze nie slysza albo wcisna dzwonek a i tak nikt nie przychodzi.... Moze kirdys to padnie i bedzie lidl lub biedra
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, lidl by się przydał... W netto oferta uboga niestety.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, że w tym miejscu nie jest biedronka lub lidl.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zwroc uwage kasjerce ze kolejka dluga i zeby zawolala inna to ci fuka cos tam pod nosem. Juz tam numie chadzam od dawna na zakupy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś w NETTO jest nie tak...
Myślę że zaraz na chwilę będzie spokojniej - koniec roku szkolnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję zrobić to co ja. Nie robię zakupów w tym sklepie, wolę do biedronki się przejść czy podjechać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0