Widok

Nic tak nie Stawia..

....na nogi z rana jak dobry sex, czy dobrze zaparzona kawa - to zapewne każdy wie.

Jako, że pierwszą opcję mam zawsze na wyciągniecię ręki - gumowa lala w szafie zawsze stoi na baczność gotowa do akcji to mam pytanie jaki ekspres do kawy wybrać. Szukam czegoś lepszego, nie oszukujmy się, ekspresy za 500zł y 800zł to prawie to samo co kawa w wykonaniu mojej ex, ja chcę czegoś więcej. Jednak, nie chcę, żadnego ekspresu wielkości czołgu, chcę czegoś małego, sprytnego co idealnie się wkomponuje w kuchnię. Kojarzę, że takie małe ekspresy posiadają na stacjach orlena - jest tutaj ktoś kto w tym temacie wie więcej, niż większość ? Mógłby coś polecić ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A mnie nic tak nie stawia na nogi jak wizyta w Mana w Gdyni na masażu. Nawet wtedy moja ex małżonka nie jest wstanie popsuć wieczoru.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no nie są wyjątki, które potwierdzają regułę, owszem:)
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Izabell, nie bądź okrutna, nie wszyscy są tacy :)
konstantynopolitanczykowna bardzo dobre pytanie:)

nawet znam odpowiedź:
dobry jest zawsze wtedy,gdy facet się zadowoli, bo przecież to jest najważniejsze i tylko to się liczy...reszta (czytać kobieta) jest nie istotna
###############
wszędzie dotknąć
###############
kto jest samotny?
###############
wszędzie dotknąć
###############
Jaja sobie robicie? Nie ma w tym nic zabawnego! Dziewczyna jest samotna i chwała jej za to, że oczekuje czegoś więcej niż jednorazowej przygody! Powinniście raczej życzyć jej szczęścia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Między funf, a sieben
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co to jest dobry sex che,che
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to jest sex??? :P
###############
wszędzie dotknąć
###############
Mam i polecam ekspres zelmer ciśnieniowy, z regulowaną gradacją mielenia, można wsypywać kawę już mieloną w specjalny otwór
ale główny zbiornik jest na kawę ziarnistą, do każdej kawki automat pobiera i świeżo mieli oddzielną porcję kawy, zapach jest w całej kuchni bardzo pozytywnie nastrajający do życia, do tego ma dyszę do ogrzewania filiżanek i lub spieniania mleka parą pod ciśnieniem, oprócz regulacji intensywności smaku przez regulowany stopień rozdrobnienia kawy mamy też wybór ilości wyprodukowanej kawy, jest guzik na malutkie espresso jest na średnią filiżankę i na duży kubek. Kawę wsypać najlepiej 100% arabika przynajmniej ja taką lubię.
a ja tam wolę sex... ;-)))))
koło trzym ,nie pierd00 l
bo sie wyje8iesz
Ja mam ekspress deLonghi i polecam:) bez mleczka espresso, z mleczkiem cappucino albo latte... Cudo:)
no jak to jest opcja mleko, można zrobić sobie pyszną latte lub cappucino...
zapomniałeś, że jestem trollem i piszę to ze uśmiechem na twarzy. Czytaj mam luz na bani O,O.

Argumenty, albo do pieca. Zarzuć mi, że "Haj Hitla" X_X.
oddychaj głeboko!
CHOLERKA !, chyba mi połączenie zerwało bo coś słyszę, ale sygnał jest na tyle słaby, że nie bardzo mogę go zidentyfikować.

blah k****a mac.
nie rób scen!
mam nadzieje że jedziesz w białych skarpetkach?koniecznie białych!
/hej, pisałeś coś bo głośno tutaj strasznie.
Jadę swoim nowym ferrari, i śmigam sobie 2 paki po jakiejś wiejskiej drodze. Piszę do Ciebie ze swojego nowego iphona4 extreme desing.
A młynek ręczny co ty na to?każda inna metoda to profanacja ciężka praca ale można podłączyc zamiast korbki wiertarkę Takie kręcenie to bardziej ideologia,stare młynki mogą kosztować ponad 100zł - dokładność i solidność wykonania może wpędzić w kompleksy współczesnych konstruktorów

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (322 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (219 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry