Widok

Nica

...tak sie zastanawiam z tym bezdechem... przeciez to nie calus... to pocalunek jest... i to jaki !!!
Wszelkie domysly sa calkowicie podstawne, o!
Cos w tym wszystkim jednak jest :))) - a co to juz nie powiem! :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cham...

...a czy musisz odrazu cos drogiego kupowac?? Liczy sie przeciez pamiec...gest....nie jest wazne jak drogi prezent dasz... tylko czy on bedzie pochodzil z Twojego serca.....czasem malutenki prezentcik, niekoniecznie materialny sprawia wiecej radosci niz cos drogiego....

Dr. Lecter

...wiesz probowlam..ale jesli czlowieka spotykaja same praktycznie niepowodzenia....to.... to nie ma sie juz sily....Pozatym nie ma dla kogo walczyc....

Fate

Mixerus Park? Niee, to nie tak by się miało nazywać. Jak miałbym Ci dać znać? Przecież wtedy ciężko Cię będzie znaleźć. A może będziesz mieszkać już w innym mieście z mężęm? Hłehłę.
POZDRAWIAM KOGO TAM MOGĘ!! SŁYSZYCIE WY...

Samotna...

.
...dziękuje Ci za wraźliwość(choć jakże za to można dziękować?...)

...dziękuje Ci, że tutaj JESTEŚ...że blisko jesteś...

...dziękuje, że nie dałaś się wciągnąć w te bagno...(mnie nietety przez moment ...zabrakło Twej siły...)

...dziękuje, że czytasz(i piszesz) na tyle wolno, bym mógł za Tobą nadążyć...i na tyle szybko, bym nie ciągnął Cię na siłę za sobą...(...a teraz robię "oczko")... :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
... (za parę godzin napiszę do Ciebie, być może i szybciej)...

IFCIU...

.

... I Tobie dziękuje, że w moich wielokropkach nie doczytujesz się li tylko samych złych słów, złych zamiarów, czy też wrogości...ale i przyjaźń w nich widzisz...i MIŁOŚĆ...a i niepokój...tęsknotę...smutek i radość...i chęć życia ogromną...

Tak myśle...

Ifciu-dziękuje!

.

Kiwdul Nneb

Tak jest lepiej. A co do wulgaryzmów to znalazłem coś na ten temat w podanych przez ciebie żródłach.
Nadużywanie jakiegokolwiek środka artystycznego czy znaku interpunkcyjnego powoduje zmniejszenie czytelności przekazu.

Kiwdul

Znam Cię troszkę i wiem, że jesteś miłym człowiekiem, nie doszukuj się (lub "nie zauważaj":)) wszędzie złośliwości, a będzie Ci napewno dużo przyjemniej się żyło!
Pozdrawiam
Miłej kąpieli

Samotna

Nie sądzę by spotykały Cię w życiu same niepowodzenia bo przypuszczalnie byś już nie żyła (np. potknięcie się na torach tramwajowych). A może ty tylko koncentrujesz się na tym co Ci nie wychodzi, pomijając wszystkie swoje sukcesy? Tak na prawdę to istotne jest Twoje wewnętrzne przekonanie o tym że możesz coś zrobić. Spróbój zrobić coś PROSTEGO co przyniesie Ci satysfakcję!

Kiwdul

Bul, Bul , Bul bul, chlap!!
Nikt sie nie spodziewał radzieckiej łodzi podwodnej w wannie !
Ręce do góry bo storpedujemy!

Dr Lecter

..nienapisalam ze spotkaja mnie same niepowodzenia... mialam na mysli to ze...ze te ktore mnie spoptkaly spowodowaly to ze watpie w swa "sile"... a moje wnetrze..hm... moze i jest istotne...ale istotni sa takze ludzie mnie otaczajacy i to co oni mysla..czuja...o mnie i nietylko.....

mrrrrrrrrrr

Zwierzaku....

Samotna

O Twoim poczuciu własnej wartości powinny decydwać obiektywne fakty a nie twoje otoczenie. Nie przejmój się tak ich opiniami. Gdy ty będziesz wierzyła w siebie oni też Cię docenią.

Ifcia

Ups!
Nie ta wanna
Ale tu jest zdecydowanie przyjemniej

Kwidul...

...alez prosze Cie bardzo...choc szczerze powiedziwaszy niewidze w sobie i swoim postepowniu nic za co moglbys dziekowac......ale cieszy mnie ze ktos odbiera mnie w pozytywny sposob......a i pamietaj niechowaj swojej wrazliwosci pod porzykrywka....

Zwierzaku....

Co z tą wanną.... zapraszasz mnie do swojej???
:)

Dr.Lecter

...ja nieumiem sie przejmowac.... nieumem zyc w swiecie niezyczliwych mi ludzi...ciekzo jest zyc wsrod tych...ktorym wie sie ze sie pzreszkadza...

.....

............Rzecz nie w tym, aby zapomnieć o minionych wydarzeniach, ale by odczytać je w nowym duchu, ucząc się właśnie z bolesnych doświadczeń, że tylko miłość buduje, a nienawiść niesie zniszczenie i ruinę...........

dokonczenie...

..to oczywiscie slowa Jana Pawła II.....

Ifciu

.

...dzięki za umycie plecków...i ochronienie mojej biednej dupci przed tą radziecką torpedą...A tak swoją drogą-wiesz, że nie spodziewałem sie po Tobie takiego refleksu... :)
Ty "moja" ...dziewico z dwójką cudownych brzdąców...
Boże-toś to przwdziwy cud Ifcio!!!
hihihihi

... a teraz dokoncze tę kąpiel...bo tak mnie rozkojarzyłaś, że...

.

Idź

w końcu do tej wanny!

:)

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (166 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry