Widok
Samotna...
.
...dziękuje Ci za wraźliwość(choć jakże za to można dziękować?...)
...dziękuje Ci, że tutaj JESTEŚ...że blisko jesteś...
...dziękuje, że nie dałaś się wciągnąć w te bagno...(mnie nietety przez moment ...zabrakło Twej siły...)
...dziękuje, że czytasz(i piszesz) na tyle wolno, bym mógł za Tobą nadążyć...i na tyle szybko, bym nie ciągnął Cię na siłę za sobą...(...a teraz robię "oczko")... :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
... (za parę godzin napiszę do Ciebie, być może i szybciej)...
...dziękuje Ci za wraźliwość(choć jakże za to można dziękować?...)
...dziękuje Ci, że tutaj JESTEŚ...że blisko jesteś...
...dziękuje, że nie dałaś się wciągnąć w te bagno...(mnie nietety przez moment ...zabrakło Twej siły...)
...dziękuje, że czytasz(i piszesz) na tyle wolno, bym mógł za Tobą nadążyć...i na tyle szybko, bym nie ciągnął Cię na siłę za sobą...(...a teraz robię "oczko")... :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
... (za parę godzin napiszę do Ciebie, być może i szybciej)...
Samotna
Nie sądzę by spotykały Cię w życiu same niepowodzenia bo przypuszczalnie byś już nie żyła (np. potknięcie się na torach tramwajowych). A może ty tylko koncentrujesz się na tym co Ci nie wychodzi, pomijając wszystkie swoje sukcesy? Tak na prawdę to istotne jest Twoje wewnętrzne przekonanie o tym że możesz coś zrobić. Spróbój zrobić coś PROSTEGO co przyniesie Ci satysfakcję!
Ifciu
.
...dzięki za umycie plecków...i ochronienie mojej biednej dupci przed tą radziecką torpedą...A tak swoją drogą-wiesz, że nie spodziewałem sie po Tobie takiego refleksu... :)
Ty "moja" ...dziewico z dwójką cudownych brzdąców...
Boże-toś to przwdziwy cud Ifcio!!!
hihihihi
... a teraz dokoncze tę kąpiel...bo tak mnie rozkojarzyłaś, że...
.
...dzięki za umycie plecków...i ochronienie mojej biednej dupci przed tą radziecką torpedą...A tak swoją drogą-wiesz, że nie spodziewałem sie po Tobie takiego refleksu... :)
Ty "moja" ...dziewico z dwójką cudownych brzdąców...
Boże-toś to przwdziwy cud Ifcio!!!
hihihihi
... a teraz dokoncze tę kąpiel...bo tak mnie rozkojarzyłaś, że...
.