Widok

Nica

...tak sie zastanawiam z tym bezdechem... przeciez to nie calus... to pocalunek jest... i to jaki !!!
Wszelkie domysly sa calkowicie podstawne, o!
Cos w tym wszystkim jednak jest :))) - a co to juz nie powiem! :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzidek !!!

I to jestes caly Ty ! :)))))))))))

...

.......Uczynić kogoś szczęśliwym to jakby jego życie pomnożyć i pogłębić......

....

·........Dla człowieka mężnego zdarzenia szczęśliwe i nieszczęśliwe są jak prawa i lewa ręka - z obydwóch potrafi skorzystać...........

do....

........Ludzie krępują nas nitkami pochwał i człowiek mija się z drogą swego przeznaczenia, nie śmiejąc rozerwać słabych więzów..............

SAMOTNA to dla Ciebie(i zapewne dla mnie...)***gdzieś to znalazłem...(i to nie mój wiersz)...

."
"WEJŚCIE"

Przed mapą życia stoisz
jak gołąb wyrzucony z klatki
Przydrożny Chrystus frasobliwie spogląda
na cztery strony świata
z których jedną
masz do wyboru
Wiesz gdzie się obudziłaś
a nie wiesz gdzie zaśniesz
zanim wystarczająco
nie opanujesz
twardej linii istnienia...

".

IFCIO

.
DOBREGO DNIA DLA WAS
WSZYSTKICH!!!

.

Kwidul...

...dziekuje bardzo... przepiekny wiersz....prosty a w swej prostocie oddaje to co najwazniejsze.....

Do...............?

...........Miłość jest mgłą, która wytwarza się w głowie. Jeśli owa mgła opada na dół - na serce - następuje pogoda życia; jeśli pozostaje w głowie - pada deszcz łez..............

Dzękuję Kiwdul :)

Tobie również :) miłego dnia.
Tak trzymaj

MIXEREK

To ktoś jednak mnie rozumie.... Mam nadzieję , że naprawdę będziesz kiedyś obrzydliwie bogaty i stworzysz Mixerus Park ;-) Jeśli tak , to daj znać ..
a jak nie ....Wiesz, co ? Hyde Park i tak kiedyś wróci.....
Tak bardzo tęsknię za textami Vilka, Villemo, Aspis....
a nawet Kiszczaka ;) Wogóle za wszystkimi.... Pozdrów kogo tam możesz!!!!!!!!

Kwizat H....

Pisze do Ciebie Fate, wypełniajaca qp od sierpnia 2000 do pamiętnego 16 grudnia....
krótko, ale i tak strasznie tesknie....
3maj się

Wer

Nie do końca Cię zrozumiałem. Cel życia kazdego człowieka jest określony poprzez jego budowę biologiczną, spełnienie potrzeb i przetrwanie gatunku. Dla psychiki człowieka te dążenia przekładają się na dążenie do szczęścia. Nie istnieje żaden "wyższy" cel typu zbawienie czy "nirwana".

Fate

Ja zacząłem w drugim roku działalności(chyba 1997) w czerwcu. Włącz się tutaj. Może nie ma tyle osób ale też jest ciekawie.

Samotna

Zacznij od rzeczy małych. Uwierz że potrafisz coś zrobić potem zrób coś większego jeśli też będzie się udawało zdobędziesz pewność siebie, jeśli nie będzie się udawało to zajmij się tym co umiesz najlepiej i oprzyj swoją pewność siebie o to w czym jesteś dobra. Nie patrz na to czego nie umiesz, co Ci nie wychodzi , skoncentruj się na tym co się Tobie udaje.

Kiwdul Nneb

Czytanie Twoich tekstów wywołuje kłopoty ze zrozumieniem przy szybkim czytaniu ze względu na "..." . Czy wyjaśnienim jest to, że zastępujesz wielokropkiem wulgaryzmy? Podaj przyczynę. W ostatnich twoich tekstach wielokropki pojawiają się w dość absurdalnych miejscach.

Dzien kobiet

Kto wymyslil dzien kobiet , czy on bral pod uwage skutki tego dnia dla meskich portfeli , a do tego jeszcze imieniny , urodziny , rocznice , walentynki itp . I wez tu zarob na to wszystko ...

Cham

popieram ale nie calkowicie

Fate

Teksty Aspis możesz na razie znaleźć na stronie aspis.blog.pl

...Thufir Hawat...

.

...tak, oczywiscie masz racje-tam , gdzie wielokropek-tam są wylgaryzmy...

...a może będziesz czytał troszkę wolniej ?Proszę...
No dobrze-to ja nie będę Cię męczył i zacznę sam pisać wolniej...
Tak już lepiej?

Trzymaj się Ty nasza błyskawico!
Dobrego DNIA!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry