Widok

Nica

...tak sie zastanawiam z tym bezdechem... przeciez to nie calus... to pocalunek jest... i to jaki !!!
Wszelkie domysly sa calkowicie podstawne, o!
Cos w tym wszystkim jednak jest :))) - a co to juz nie powiem! :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
B . trafne spostrzeżenia

Lemira

By móc coś zrobić ze swoją podświadomością musisz nauczyć się używać narzędzi do tego. Nigdy nie walcz bezpośrednio, możesz wykorzystywać marzenia np. Jeśli coś powoduje twój podświadomy wstręt a tego nie chcesz to wyobrażaj sobie to w powiązaniu z czymś przyjemnym itd.
To trudna sprawa.

...

___
| ... |
|___|

Lemira

Nie jestem jeszcze wystarczająco dobry by równać się z moim ideałem. Muszę obcować z ludźmi by móc sie takim stać. A poza tym on zjadał przede wszystkim śmieci społeczne. Złego klarnecistę który psuł wystep całej orkiestry filcharmonicznej, pacjentów nie rokujących nadziei, wrednego polityka ...

Samotna

Nie istnieje norma która przydziela szczęście według zasług. Szczęście ma ten kto je będzie łapał.

Samotna

Ludzi tobie nieżyczliwych lekceważ, nie pozwól by tobą pomiatali powiedz im że tobie przeszkadzają. Nie patrz na nich. Jeśli musisz z nimi być to ich ignoruj. Jeśłi są złośliwi wobec Ciebie bądź złośliwa do nich bardziej.
Wywalcz sobie swoją pozycję u nich zaczynając od drobiazgów. Siłę czerp z środowiska które cię akceptuje.

Do kogos...

.................Wspomnienie jest rajem, z którego nic nas nie może wypędzić. ..................

K.NN...

...ja cierpie caly czas...raz mniej raz wiecej.... a ucieszy mnie choc troszke jesli bede mogla komus pomoc... i jesli choc odrobine komus ulatwie te trudna droge do szczescia....tak wiec zastanow sie..propozycja nadal akutalna...

Wybiła szósta

Czas kończyć nocny dyżur. Leeeecterrr. Pilnuj nowego nabytku.

Wachta z psychotropami za pan brat

No tak sam to on nie wyszedł. Trochę się opierał ale w końcu zapakowaliśmy go w kaftan, do transportera i na nasz oddział nr 15.
Po 30 godzinach będzie jak nowo narodzony.
I nic nir będzie pamiętał. Wiadomo - na piętnastce robią profesjonalną wymianę bieżnika opon.

Upadły Aniele...

.

...ja chcę...bardzo.
I świadomy jestem.

Dziękuje.

Plagiat...

.
...i tak to sie nie zmieni...
masz racje!

Dobrego RANKA!!!
Ps.uważaj z tą lkawiatura. bo-przynajmniej niektórym-brak by było Plagiata...

.

Plagiat

Masz schizofrenię? Piszesz do siebie? Chcesz o tym porozmawiać? Łoże gotowe. Speszjal wersjon -Madejowe

Morfeusz

To może haftniemy sobie teraz razem, nim znów wpadnę w twoje objęcia

Plagiat

...
Wrzeszczy, bo trzepie sobie nad klawiaturą i zakleił CAPS LOCK
...

Jestem

Każdy człowiek jest chroniony tym bardziej, im bardziej tego chce i jest świadomy.

Monopolizowanie

Hyde Parq naprawdę nie jest najlepszym wyjściem.

Kiwdul

... brak mi slow ...
ale powiem jedno - to i tak sie nie zmieni!
po co wrzeszczec?

Morfeusz...

...

na zdrowie hafciarzu...

oby tylko na zdrowie...

.

Oł...

Fuck-p****ało ich!Doktor!Przyszykuj jeszcze łózko. Yacieeeeeeeee, no chyba pod wrażeniem powinnem być ale zaraz sie shaftam!

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (102 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry