Widok

Nick

Skoro mówisz , a raczej piszesz antagonizmy to może oznaczać tylko jedno....pochodzisz ze stolicy naszego kraju raju:))).Pomieszkasz tu dłużej to przywykniesz do wszystkiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

CHCIAŁEM...

...SKROMNIE POWIEDZIEĆ, ŻE - CENTRUM KOMIKSU -KTÓRE MA POWSTAC W GDAŃSKU-SUCHANINIE W JEDNEJ Z BIBLIOTEK TO MOJA INICJATYWA, POMYSŁ KTÓRY WYSŁAŁEM W 2002r., A KTÓRY TERAZ PRZYWŁASZCZYŁA SOBIE JAKO SWÓJ, NIEJAKA PANI Kacprzyk z Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej.

Droga paniusiu, w zanadrzu posiadam jeszcze jeden pomysł uatrakcyjniający W.B.P. (Otwarcia pewnej Ambasady), ale tak szybko sie pani o nim nie dowie. NI-c***A !

Ćmo Barowa

Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAM NA TERMIN ( Tylko że ja, Ćmo, w trakcie rozmowy drastycznie przerywam, wiem że tego nie lubisz, więc lojalnie ostrzegam - musi być moje na wieżhu i kuniec!).

CZY WIDZIAŁAŚ MOŻE FILM "Efekt motyla"?
JEDEN Z TYCH FILMÓW KTÓRE OGLĄDA SIĘ NA SKRAWKU FOTELA (Jak to mówił ś.p.Kałżyński). POLECAM!

STWORZE (już jestem)

ZMIENIAM TEMAT, NIE GŁUPIA Z CIEBIE DZIEWCZYNA, WIEC POWIEDZ MI (Bo jestem ciekaw twojego zdania) SKĄD TYLE NIENAWISCI DO ŻYDÓW.

.

.

wisniówka mniamusna musi...

gdy babcia potrzebuje , "czerwony kapturek" pracuje....:)
niektórym zazdroscić mozna tak wspanialego trunku...a co do braku samotnosci "ćmy barowej", hmm wystarczy wsłuchać sie w słowa p.Michała "wstań powiedz...." hehehe
no i gorąco pozdrawiam "czerwonego kapturka" :)))
a i kotek z żarełka zapewne zadowolony.................

he he...

są i babelki...
robi się wesoło...
nie witam tego roku sama...

no to wypowiadam się...

wszyscy, kurcze pioro, motyla noga, leczą kaca po dzisiejszej nocy...a ja właśnie wracam po dwunastu godzinach pracy...ale mam kilka browarków w plecaku, własnej roboty winko w gąsiorku i rownież własnej roboty wisnióweczkę. no i dwa dni wolnego.
więc...szczęśliwego nowego roku!

ja

Popieram apel koleżaniki, zeby autobusy s byy przegubowe, sama jezdze z Sopotu do Gdyni, znales miejsce w drodze powrotnej to klopot

:D

Znowu pierwsza w Nowym Roku.

Astrin

buraku jeden! to ja sie tu szpanie znajomoscia osoby twej miszczowskiej, a Ty mi tak?!? pożegnaj sie z biedronkowymi pierogami :P

Do dziewczyn

Uwaga Uwaga Wszystkie dziewczyny które jutro Będziecie na targu węglowym w nocy na zabawie poproszcie swoich chłopców żeby was wzieli na barana a jak będziecie .. Barzdo was oto proszę pozdrawiam Asia

czerwony....

już dzisiaj wiem ze złe/niedobre dziki nie zjadły "czerwonego kapturka"...widziałem go :)... kotek zadowolony z jedzonka...
kiedy "czerwony kapturek" odwiedzi te strony zawsze pozdrowimy kapturka z mojej strony :)

..

a krowa na to: to tu już nie mozna umyć wymion???

C B

Zyczenia WesolychSwiat, prawdziwych asfaltowych Drog na tle dzikich skal i blekitnego nieba a u stop lazurowych wod.

szukać=znaleźć :)))

mam nadzieje że dziki nie zjadły o poranku "czerwonego kapturka", miejszy hooker wygodniejszy, ławeczka mokra, poranek samotny ze wspomnieniami .................................
pozdrawiam "czerwonego kapturka"
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cichy i Fate

Do towarzysza Cichego: Kłaniam się nisko w podzięce za zaproszenie Twe, aczkolwiek przy tym kłanianiu kręgosłup nieco nadwyrężyłem sobie i nie bardzo mogę się odgiąć, a co za tym idzie w stanie pisać na forum nie jestem. Co prawda odwróciłem się na plecy i stukam palcami od stóp w klawiaturę, jednak myszki nimi obsługiwać nie potrafię, więc na forum nie przejdę.
Do towarzyszki Fate: przypomnieć sobie nie mogę, kiedy Cię upoważniłem do zapraszania kogokolwiek na cokolwiek w moim imieniu:) No ale cóż skoro już popełniłaś ten błąd będziesz musiała za niego zapłacić. Strzeż się jeży! Chyba że chcesz skończyć jak ten samochód w pralce?

adas (adaś?)

może coś z tymi męskimi domenami jest...bo ja już od kilku lat często ubieram skórzane spodnie...no i w końcu przesiadłam sie z tyłu do przodu.i juz chyba nie potrafię bez tego żyć.i obiecałam sobie, że najpierw prawko, a potem cała droga moja, a teraz nie ma to dla mnie znaczenia, bo...no bo to jest inny wymiar życia.
tyle, że mi jest łatwiej niż innym, ponieważ 90% mojego środowiska to motocykliści.i w pracy potwornie się męczę z babeczkami gadającymi o fryzjerze, dzieciach i ciuchach, a odpoczywam przeglądając dizmara i paplając(he he) z kumplami o moto.
ale to nie zmienia faktu, że zrobiłam dziś ze 200 kruchych ciasteczek i bigos na swięta.
z kobiecym pozdrowieniem...

Shaigan A.

zapraszam.ale faktycznie jak się ociepli.
zgadamy sie jakoś.pozdrawiam

Magda

krótko i na temat:
jak musisz się spotkać(jeśli to było do mnie), to jutro-w srode-o godz. 19.36 wracając z pracy, wysiadam z autobusu 199 na przystanku koło manhattanu we wrzeszczu.czekać długo nie będę...powiedzmy czas spalenia papierosa.poznasz mnie po czerwonej czapce z daszkiem i czerwono-czarnym plecaku.
lojalnie uprzedzam:jestem stara i cyniczna, a po tyrze lekko zamulona.empatia:śladowe ilości.

Zaproszenie

Boski i wspaniały Astrin - napisz cos dla i na forum Towarzyskie .Z mila checia podysutujemy o tym co pisales !!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry