Widok

Nick

Skoro mówisz , a raczej piszesz antagonizmy to może oznaczać tylko jedno....pochodzisz ze stolicy naszego kraju raju:))).Pomieszkasz tu dłużej to przywykniesz do wszystkiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fate, Purity czy raczej Purity, Fate

Wciągania życzę miłego, wciąganie w astrinowanie? Toż to niezdrowe, ale wszystko co dobre to niezdrowe;)
To było do Purity
Teraz czas na Fate:
!##@%&^*&^*&^#^$!$&***!!!!!
Dziękuję

Purity

włosy dzis jakies nadwyraz radosne. Ja nie astrinuje. Oł pliz, jakze bym śmiała. Teraz przychodzisz jak grzeczne dzieci spać idą. A ja podobno wredna szmata mialam zostac nazwana, prawda to li kłamstwo?Troruńskie 3 miasto też Cie pozdrawia.

Do smętnowłosej Fate

A tak nawiasem kwadratowym mówiąc Gnomosław został dziś rozdziewiczony semaforowo. I został zgwałcony wzrokiem. Fate, my dear lady wkraczam w środku zdania i za bardzo nie wiem o czym Wy wlaściwie astrinujecie. NVM. Może się wciągnę. Hehe, tak może się wciągnę, jak Pan Kreska wciągnął swoja kreskę. Pozdrawiam miasto 3 miasto bo tam mieszka FATE.

Astrin

My za to w Gdańsku BIESIADOWAC potrafimy:D

Małe jest piękne

Cztery, nie cztery, ale zawartość jaka!! Jeden mieszkaniec Krośniewickiego bloku dziesięciu gdańskowych wart. Społecznośc tworzę ze swoimi alternatywnymi jaźniami, a one potrafią prawdziwe piękno docenić, tak więc mnie wprost ubóstwiają!! A dworzec... dworzec niech będzie milczeniem...

Astrin

ale Kutno sie nie zna. Nie to co ja na przykład.

Astrin

idz lepiej policz bloki w Krośniewicach. O, zapomnialam, macie tylko 4 :P a co Ty sie podpisujesz spolecznie jak tam i tak Cie nie lubia i poki co talentu Twego nie doceniaja.

Liga obrony dworca w Kutnie

My wkurzeni obywatele okolic Kutna, protestujemy, prostujemy, nie prostytuujemy, ale czasem prostatujemy przeciwko bezecnemu i bezpodstawnemu zniesławianiu kucieńskiego (kutnowskiego) dworca, Dworzec dołącza do protestu, podpisując się pod tą petycją własnoperonowo

Astrin

trzy kropki przyjaciół mi twymi. Pozostaje mi wiec tylko Kutno choć taki brzydki i brudny tam dworzec .Cóżeś widział?

Nie bieżący Astrin

Jestem nie na bieżąco, to tempo mnie zabija... będziesz na sumieniu mieć tak wybitną postać. Zostać tu... zasnąć... zamknąć... i zjeść... jak ja nie lubie trzykropka...

Toruń, Gdańsk, Szczytno, Krośniewice

Zbyt szczycieńska dla Torunia, a zbyt gdańska dla Krośniewic. Powiedzial co napisał, a napisał co wiedział, widział, słyszał i zakleił (ale po co? i czym?)

blurp blurp?

gdziezes Ty? pozdrowienia piernikowe

Astrin

zdecydowanie nie warto

Martuś!

a Ty gdańska jak ja juz nie...a teraz w Krakowie, beze mnie...i bieszczadzka i kwidzynska...do zobaczenia! :* gdzie jest moja norka? szukam dołka...

Fate

Nad? Pod? a zo za różnica, byle nie pomiędzy... swoją drogą to przeczysz sama sobie, ale nie będe wnikał w szczegóły, bo jeszcze wnikne, utknę, zabłądzę i zostanę, a nie warto.

:(

mam Toruń w numerku a nie Gdansk.A moze numerek w Toruniu? szczęsliwy numerek? Jej, jestem szczycieńska czasem.

Astrin

Ha!nic w Twoim imieniu nie robilam ani nie pisalam.O czym swiadczy Twoja nadinterpretacja?

A-Dong

A-Dong - Bar orientalny lokal nie zaprasza pięknym opakowaniem to prawda. Cieszę się jednak, że jedzenie jest wyśmienite i chce się wracać do potraw tak intensywnie drażniących nasze kubki smakowe. W trójmieście bywam. Ale cieszę się, że macie te kilka metrów innego państwa w swoim mieście, czego zazdroszczę.

Haha

Byłam na chwilę i znikłam

Shaigan

podzielasz zdanie, ze swiat opiera sie na pomyslach kradzionych, kupionych i rozdanych. ja na razie rozdaje, te ktorych nie moge sam zrealizowac i czekajac na TEN pomysl.
wez to w ten sposob ! powodzenia !

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry