Widok

Nie doceniamy tego co mamy cz.2

Kontynuacja wątku, który musiał zostać zamknięty z powodu ograniczeń technicznych
https://forum.trojmiasto.pl/Nie-doceniamy-tego-co-mamy-t946928,1,140.html
Moje miasto to trojmiasto
https://www.trojmiasto.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obstawiam, że duży zespół ludzi układał przebieg akcji, czasami dość przypadkowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś nie widać, żeby przywracano lepszą atmosferę.

Chaos trwa, ale atmosfera zrobiła się bardzo nieciekawa.

Było to właśnie to, na co liczyli Obcy: maksymalny chaos wywołany przez szalejących masonów.

Szczerze mówiąc, nie wiem jeszcze, jak przebiegły wszystkie wydarzenia.
Moim zdaniem nikt nie atakuje i nie wyniszcza samego siebie.

Być może rzeczywistym celem jest utrudnienie mi orientowania się w sytuacji.

Zachód oddaję im w całości, ponieważ musiałem się akurat z niego wycofać.

Wygląda na to, że Ż postanowili się zbuntować. Może ustawić w sytuacji przełomowych zmian.

Ci Ż to właśnie sytuacja, która jest w trakcie. Nie wiem, jak się zakończy i trudno o podsumowania. Jednak kiedy się zakończy, zobaczę ją w całokształcie. Do tego jeszcze daleko, czuję.

Kiedyś nie myślałem, że zarobię kasę. Trochę jednak zarobiłem, co uważałem za przywilej. Ale mogę też żyć bez kasy, skoro taka zapadła ostatecznie decyzja. To powrót do czystych moralnie czasów początkowych. Ale drugi raz nie dam się nabrać.

Może się jednak okazać, że to "syzyfowe prace". Trzeciego podejścia nie mam zamiaru robić, niech się dzieje, co chce. Nie będę harował jak w Oświęcimiu.

Prawdopodobnie to rodzaj domiaru, żeby mi nie odbijało. Jednak tworzy to denną atmosferę, takie wycofywanie wcześniej zapłaconych pieniędzy.

Jest silne napięcie.

Nie wiem, jak to się skończy, w każdym razie nie ma zamiaru oddać manka w całości. Wręcz przeciwnie, chciał podkraść.

Ci Ż, każdy jeden wypasiony w swoim superkraju, spacerują tutaj, widziałem ich już chyba z 20 000. Wielu jest vipami.
W praktyce wiedząc, że zostałem zredukowany przez kobietę Ż, stworzyli sztuczny chaos, w którym nie mogłem pozbierać się i starać o inną pracę. W ten sposób spowodowali u mnie duże szkody finansowe, choć to kwestia względna, trudno powiedzieć, czy znalazłbym pracę.
Chodzi o to, że z nich nikt nie ma problemów ze znalezieniem pracy w swoim kraju. Więc to takie znęcanie się nade mną. Przy tym pokazują te swoje okrutne gesty wymyślone przez X. Wymyślił sobie, że zwolnił mnie celowo według swojego widzimisię i że ma na to przyzwolenie społeczne.
Według mojej oceny chce zarządzać nie swoimi pieniędzmi.

Polskie społeczeństwo nie ma nic wspólnego z tymi ludźmi, choć być może czerpią oni jakieś profity z inwestycji w Polsce.
To już prawie kpina ze społeczeństwa, a może zachęta do jakiegoś buntu.

Tytuły na Onecie są coraz bardziej kuriozalne:
Benjamin de Rothschild zmarł w wieku 57 lat.
Esej księcia Liechtensteinu Michała.

Czyli ktoś miał wyrzuty sumienia, zmiękł, złagodniał, trzeba by to prześledzić.

Co jest najwyraźniej nienaturalne, bo historycznie były właśnie pełne masakry bez specjalnego oporu.

A jednak późniejsze sytuacje były trochę złagodzone, więcej mogli zawalczyć.

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

do góry