Widok

Nie pasuje mi ten gościu co ciągle jest koło księdza

Ten prezes ministrantów (czy jakoś tak) myśli że jest mądrzejszy niż ksiądz i kościelny razem wzięci . Zmienić go albo wyrzucić !
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10
wy ludzie naprawdę nie macie innych problemów?!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
Kościelny do kitu,ministranci do luftu a ksiądz?Rany cała ta parafia to poroniony pomył!Nic wam nie pasuje.A idźcie wy w buraki!!!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
O jak ładnie się ktoś temu chłopakowi odpłaca ! Wiadomo kto..
Obserwujemy i widzimy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Stań prosto w oczy i powiedz to PREZESOWI ministrantów Tchórzu !!! Boli cię coś, zazdrościsz, bez niego ministranci nie meli by żadnych rozrywek tylko obowiązek służenia w mszy św. Jeśli jesteś tak odważy/odważna podejmij się sam tej roli PREZESA !!!.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
No rzeczywiście chyba tylko rozrywką dla ministrantów się zajmuję, bo ani ON ani inni ministranci zachować się przy ołtarzu nie umieją.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
No trzymajcie mnie mnie bo nogi z d*py powyrywam...
Najpierw na kościelnego a teraz na prezesa ministrantów bluzgacie?
Ludzie, czy wy jesteście chociaż co niedzielę na Mszy? Jak nie, to po jakie prosie na ludzi piszecie?
Jak coś nie pasuje to proszę w oczy powiedzieć a nie anonimowo d*pe komuś obrabiacie..
Nikt wam nie karze z resztą do tego kościoła chodzić.. Macie przecież Bojano czy Kielno.. A jak tam też nie pasuje to sobie kupcie beret z antenką i Radia Maryja słuchajcie..
Weźcie dajcie już spokój, bo to jest bardzo dziecinne. W internecie to każdy kozak, a jak na żywo się wypowiedzieć to po nogawce cieknie, nie?
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Koleczkowo

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

do góry