Widok

Nie tędy spór.

Ta parada już dawno przestała być sprawą gejów i les. Stała się sporem ludzi dążących do prawożądności a ludżmi nietolerancyjnymi dla wszelkich innośći.
Te inności to też proces p. Doroty Nieznalskiej.
Kto będzie następny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W normalnym świecie nie ma takiego problemu, ludzie przybierają nicki zgodnie ze swoją płcią.
Do odmiany przez przypadki nie jest potrzebna znajomość płci, tylko gramatyki, "flagon" to rzeczownik, rodzaju męskiego. I nawet jakaś tam "środa" tego nie zmieni.
flagon napisał(a):

> spam

Przepieknie napisane!
Antyspołeczny napisał(a):

...
No wlasnie, dokladnie to mialem na mysli, ale mi sie nie chcialo tego pisac. Dzieki, ze mnie wyreczyles, Anty. Nie ma to jak mlodosc, wszystkiego sie chce.

Nie mysl, ze Ci tylko slodze i przytakauje. Tak sie po prostu skalda, ze mamy podobne opinie w tematach, ktore wg mnie sa szczegolnie istotne, jest mi niezwykle przyjemnie z tego powodu.
Nie jestem tak tolerancyjny.Popieram Twoją wypowiedź .Myślę że do "gazu" z gnojami .To odpowiednia odpowiedź dla zdrowego społeczeństwa.A jak ktoś chce mówić o tolerancji to niech pogada z ( matką , ojcem )np. tych dzieci, które były gwałcone przez zboków w czasie kiedy myśleli np. że ich pociechy biorą np. lekcje muzyki.Czy ktoś zapytał kiedyś tych pokrzywdzonych czy są tolerancyjni? Dlatego mówię do wszystkich tolerancyjnych - Kolego - daj wsadzę Ci gdzieś Coś a potem się wypowiedz.

PEDAŁ = CYKLON B= i nie mówcie że "ludzie ludziom zgotowali ten los"Jeżeli dupa s*******a jest dla Kogoś piekniejsza niż jakikolwiek akt kobiety to Facet jest pedzio- Co równa się zgładzić lub odizolować.Ps.I nie mówcie mi że ja jestem chory a oni OK.Albo kolejne akty , które zobaczycie w świerszczykach będą przedstawiać rozognionych pedałów.Oddasz wtedy spermę aby zaczęło się nowe życie?
Zastanawia mnie dlaczego w amerykanskim kościele katolickim 80% przypadków pedofili popełnili księża o orientacji homoseksualnej. Jak to się ma do całej społeczności? Czy ktoś zna podobne badania w innych krajach? W innych społecznościach?
Hej, broks67.

Nie mam danych, o które pytasz, ale chciałam Cię pozdrowić, bo podejrzewam, że wiem, kto się kryje za tym nickiem. Jeśli dobrze myślę, to poproszę o maila.
lubię cyfry i litery
do góry