Widok

Nie wiem co zrobić

Co ja powinienem zrobić?
jechałem wieczorem.z pracy Hutniczą w stronę Gdyni śnieg sypie jak diabli a
tam nie ma chodników patrze a ulicą idzie jakis facet ale się zatacza wiec
uważam zwalniam żeby mi pod auto nie wpadł no i oczywiście się zatoczyl i i mi wleciał na maskę stuknąłem go prawą stroną i wyleciałem przestraszony że chyba mu coś się stało bo wpadł do rowu myślałem że go zabiję ale patrzę gramoli się z tego rowu i przeprasza że się nic nie stało chciałem zadzwonić na pogotowie ale on że nie i nie pojechałem dalej wściekły
ale wczoraj wracam tą samą drogą przychamowałem i myslałem że zemdleje z wrażenia ludzie patrze a z rowu wystaja przysypane nogi ledwo było widać tak sie zdenerwowałem że ze strachu uciekłem teraz myślę czy to on czy już sam nie wiem co zrobić może on tam został co ja mam zrobić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też tak ostatnio miałem.
Potrąciłem faceta, rozwaliłem sobie maskę :-/ Byłem przerażony i nie wiedziałem co robić.

Obudziłem się zlany potem ze snu. Mama powiedziała mi, żeby przed snem wypić szklanę ciepłego mleka. Pomogło. Już nie miewam tych koszmarów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to było w poniedziałek,nic mi sie nie wydawało mam nawet lekko wgniecioną maskę wczoraj dzwoniłem po szpitalach w gdyni nikogo nie przywozili zresztą pózniej widziałem wystające nogi ale teraz to już nic nie widać bo snieg padał całą noc całą noc nie spałem nic nie moge powiedzieć ojcu,bratu,żonie bo potem policja ich oskarzy że wiedzieli a nie zgłosili a tu wam mogę bo zawsze możecie powiedzieć że tu to ludzie głupoty piszą i wzieliście to za żart dalej nie wiem co ja mam zrobić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wy sobie jaja robicie a facet ma problem...o ile to nie prowokacja... Ja bym spróbował np.po szpitalach obdzwonić (albo sprawdzić gdzie wtedy był ostry dyżur) i spytać czy kogoś nie przywieziono z tamtego rejonu itd bo np. przejeżdzałeś i wydawało Ci się ,że właśnie kogoś tam widziałeś ,a nie jesteś pewien.
mistrzostwo świata ;)))))))))))
Spokojnie kolego, ten czlowiek jest juz w domu. Jednak troche sie przeziebil!!!

http://www.youtube.com/watch?v=BjrRNjVww9Y&feature=related
hehe w zimie też można dać czadu na drogach. "kierowco" ACTA Cie namierzyło;)

http://www.youtube.com/watch?v=LsATXPR6JRU
no i przyszła wiosna.........
http://www.youtube.com/watch?v=NtlYz3KcRAg
teraz tylko czekać wiosny........;P
stary, a może Ty potraciłeś Szymborską?
Ludzie byłem.wszędzie biało nic nie widać wszystko zasypane
Thx;)) Cała przyjemność po mojej stronie ;)
KK dobry jesteś.
ehehe..dobre;)

Drodzy funkcjonariusze ACTA!

Jesteśmy niewinni! Tak naprawdę "kierowca" jest osiemdziesięcioletnią internautką Klarą W. Pani Klara jest zupełnie niegroźna - na odzień lubi koty i słowne kalambury;) Pozwalamy jej tu od czasu do czasu podowcipkować, ale na tym koniec;)

p.s drodzy funkcjonariusze - jeżeli znaleźliście w moich mailach wiadomość do premiera to przysięgam że nie mam zielonego pojęcia skąd wzięły się tam wulgaryzmy...ja nie mógłbym czegoś takiego napisać bo kocham naszego premiera i szanuje jego prace...
uwaga ACTA :) ktos sciemnia z tym a nawet jak to prawda to ktos juz poinformowal policje o tym zderzeniu z osob ktore to czytaly na tym forum
KK ACTA nie śpi........;)))))))))
ehehe..i w gazetach " GRUPA ANONIMOWYCH FORUMOWICZÓW ZAMIESZANA W ŚMIERTELNE POTRĄCENIE PRZY UL. HUTNICZEJ"

albo:

" ZROBILI MU PRANIE MÓZGU I NAKŁONILI DO KŁAMSTWA!"

albo:

"HAKERZY I MORDERCY!"

albo:

" CHCIAŁ TYLKO POGADAĆ. INTERNET ZABIJA!"
jutro jako współwinni spotkamy się na psiarni.......niech każdy coś przyniesie będzie impra.......;)
ale jazda..ciekawe czy koleś mówił prawdę, jakoś w to nie wierze, to jakieś Urban Legends
no i po spaniu....... lubię to......;)
to te nogi!!!!.http://www.youtube.com/watch?v=TlWB9uWB74Y od 01:40

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (223 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (340 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry