Widok

Nie wiem co zrobić

Co ja powinienem zrobić?
jechałem wieczorem.z pracy Hutniczą w stronę Gdyni śnieg sypie jak diabli a
tam nie ma chodników patrze a ulicą idzie jakis facet ale się zatacza wiec
uważam zwalniam żeby mi pod auto nie wpadł no i oczywiście się zatoczyl i i mi wleciał na maskę stuknąłem go prawą stroną i wyleciałem przestraszony że chyba mu coś się stało bo wpadł do rowu myślałem że go zabiję ale patrzę gramoli się z tego rowu i przeprasza że się nic nie stało chciałem zadzwonić na pogotowie ale on że nie i nie pojechałem dalej wściekły
ale wczoraj wracam tą samą drogą przychamowałem i myslałem że zemdleje z wrażenia ludzie patrze a z rowu wystaja przysypane nogi ledwo było widać tak sie zdenerwowałem że ze strachu uciekłem teraz myślę czy to on czy już sam nie wiem co zrobić może on tam został co ja mam zrobić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jadąc do domu z pracy,zobaczyłem jak młoda pani łapie stopa
zlitowalem się i ją zabrałem. w aucie zauważyłem,że jest chuda obskurnie ubrana
i brudna.powiedziała mi że nie jadła od 3 dni. tak sie wzruszyłem,że zabrałem ją do domu i dałem jej wczorajszą kolację mojej żony,którą nie zjadła bo się podobno odchudza. czego zresztą nie widać.biedaczka pochłoneła ją błyskawicznie.
Popatrzyłem na jej brudna twarz i spytałem czy nie chce czasami wykąpać
Kiedy brała prysznic,zauważyłem,że jej ubrania też sa brudne i są stare,wiec dałem jej
żony jeansy,których nie nosi od kilku lat bo w nie nie wchodzi.Dałem jej tez koszulę która kupiłem żonie na imieniny też jej nie nosi bo twierdzi że nie mam dobrego gustu.
dałem pannie też sweter,który żona dostała od siostry na święta ale też go nie nosi
tylko dlatego żeby ja denerwować.Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty,które kupiłem żonie w drogim sklepie których oczywiście nie nosi bo jej koleżanka ma takie same.
poznana pani była bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi zapytała mnie
ze złami w oczach cytuję "Ma pan jeszce coś czego zona nie używa?"
do teraz zastanawiam się o co jej chodziło
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to bierz pręt i dygaj na hutniczą i przeczesuj grzebieniem pobocza...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co by było gdyby faktycznie po roztopach kogoś znalezli strach pomysleć
a mogło byc tak horrorystycznie ufff szkoda
:d ale teraz jak już przyjaciele w mundurkach Cię odwiedzili to możesz kontynuować z cyklu : co by było gdyby... chętni się znajdą na pewno do rozwinięcia tematu :d
Ps. A podałeś mu herbatę z malinami? No i jak poradziles sobie z tematem hibernacji?
Szkoda...tak myślałam,ze wymyślisz ciekawy ciąg dalszy.
pan Hydrant nie łyknął był wtajemniczony ale wyjechał miał podkręcić temat jak wróci ale zrobił się szum i musiałem zakończyć trolowanie
bo mi panowie po cywilu wpadli sie spytac czy jestem debil czy faktycznie cuć siem stało szkoda bo mialem wam jeszcze napisać jak go odkopałem ze śniegu i zawiozłem do domu na gorąca herbatkę
... I nasz mędrzec Pan Hydrant też łyknął kita :)))
czytając to płaczę tak mnie boli brzuch i czy życie w necie nie jest piękne......pozdro dla wszystkich..........;)
Mówiłem ze Pani Klara jest niegroźna;) Wyhodowaliśmy świetnego Trola z gilonami do klaty;)

Pozdr Al - ubaw był po pachy;))))) Czekam na Twój autorski watek poświęcony oczywiście sprawom istotnym i nie ważkim ;)))
no i tym optymistycznym akcentem kończymy temat
chciałem go pociągnąć dalej ale już police sie interesowało
i musialem zbastować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też zgłupiałem na początku ale później zabawa była na całego.......pozdrowienia dla @KiK za tytuły w prasie jeszcze teraz boli mnie brzuch od śmiechu.......;)
a to jest prawda.........uważaj czego sobie życzysz bo życzenia się spełniają.........;0
bawo ~olaolenka24
Mówiłam prowokacja,nikt normalny z takimi rzeczami nie idzie do netu,tzn.nie ma głowy by pisać o tym w necie gdyby faktycznie miało miejsce takie zdarzenie.

No drogi "kierowco" a teraz uważaj,żeby Twoja historia Ci się nie urzeczywistniła,bo często tak jest że może Ci się coś takiego przytafić,zartuj,zartuj.Na zdrowie.

A w okół sami....i weź tu też nie oszalej.
czyli jak ktos chcial cos od serca doradzic czlowiekowi z problemem to jest mniej inteligentny? ciekawa interpretacja. moze naiwny to tak.
Sam jesteś debil...bo ty zrobiłeś prowokacje nudząc się najprawdopodobniej przed kompem ...a później w podobnej sytuacji ktoś inny nie zareaguje myśląc ,że to kolejna prowokacja a ktoś naprawdę będzie potrzebował pomocy i będzie naprawdę wchodziło w grę czyjeś zdrowie lub życie!!! Takie zabawy to dziecinada - dorośnij albo się cofnij do przedszkola jak się nudzisz!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprostowanie
chodzi o debilkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
który to debilek z płytkim mózgiem już mnie pod...olił
że zabiłem menela? na szczęście jeszcze jest tu paru niedurni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj Hal.........;\
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
UWAGA UWAGA UWAGA

to ja kierowca

Ludzie ja w sprawie wypadku na Hutniczej
oświadczam,że wszystko wymysliłem dla jaj chcialem sprawdzić co ludzie zrobią oczywiśćie ci bardziej inteligentni wzieli to za żart ale menda jakas już doniosła gdzie trzeba mendo jedna wiecej wyobrażni!!i luzu
dziękuję za słowa otuchy:))))w trudnych chwilach:))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (326 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (219 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry