Widok

Niedociśnienie a zaburzenia erekcji

Czy problemy z niedociśnieniem mogą być przyczyną braku ochoty na zbliżenia z partnerką. Jestem w wieku 44 lat. A może szukać przyczyn gdzie indziej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę,ze problemy mogą być inne. Jest ich cała masa. Stres, dieta, aktywność fizyczna a w zasadzie jej brak. Możęsz sobie również zrobić ogólne badania plus testosteron ( chociażby dla siebie bo warto jest się raz na jakiś czas przebadac). Czy brałeś jakieś witaminy na potencję?

Aha bo tłumaczę sobie te problemy praktycznie wszystkim. Nie sądziłem,że w tym wieku mogę mieć ten problem.Staram się odżywiać zdrowo, sport również uprawiam ( nie tak dużo jak kiedyś ale te 3 razy w tygodniu bywam na siłowni). Jeszcze niczego nie przyjmowałem. Dodam,ze nie chcę na razie iść do seksuologa szczególnie,że mieszkam w małym mieście i tutaj nawet nie mamy takiego lekarza z tego co wiem.

Inne tematy z forum Zdrowie

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

leki robione (12 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Żele intymne jakie testowaliście? I jakie polecicie? (6 odpowiedzi)

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te...

do góry