Widok

Niedokrwistość?

znacie może jakiś preparat na niedokrwistość oraz od razu na podniesienie poziomu żelaza w organizmie??
troszke poszukałam w internecie i znalazłam CHELLA FERR, stosował ktoś moze z Was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka:) juz od niedawno zaczelam stosowac chelaferr tak jak pisalam i powiem Wam ze jestem bardzo zadowolona, wiec z czystym sumieniem mogę polecic:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
sorbifer
Ja jak miałem anemię to babcia kisiła mi buraki. Nawet dobre to było i pomagało. Zastosuj jakieś naturalne metody zamiast wpi..szać tabletki. Na pewno będą o wiele skuteczniejsze.
Moja Mama przy "masakrycznej" anemii łykała Sorbifer i bardzo szybko wróciła do normy :) Polecam
Dzieki, faktycznie czytalam niedawno w przyjaciolce o chelatach zakupilam juz nawet chelaferr, fajnie ze to tylko 1 tabletka dziennie bo nie lubie polykac tabletek:) Ale pani mowila ze ludzie sa zadowoleni i polecaja:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chelaferr jest dobrym preparatem bo zawiera chelatową postać żelaza, cena to około 14zł za opakowanie
Sorbifer lub Ferrum lek, ale to tylko na receote, preparaty bez recepty maja znikomą zawartośc żelaza wiec przy stwierdzonej niedokrwistości słabo działają, wiem cos o tym bo walcze ztym od 5 lat. Wiec radze isc do lekarza po recepte.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie łatwiej pójść do apteki i zapytać farmaceuty? Nie dość, że dostaniesz fachową poradę to i będziesz wiedzieć jaka cena.
Nie ma w tej odpowiedzi cienia złośliwości, ale o sprawy dotyczące zdrowia nie powinno się pytać "obcych" ludzi na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (20 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

dr zabielski-neurolog (15 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (4 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry