Widok
Niepubliczna szkoła AiB w Baninie
Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy przedszkolu Przedszkolandia (ul. Lipowa 4)? Szkoła stoi, otwarta niby od września, ale bardzo mało informacji coś tam na Facebooku, info podpięte pod stronę przedszkola, żadnych opinii Czy ktoś o niej słyszał?
Mam dziecko w tej szkole i polecam bardzo.
Na ten moment jesteśmy zadowoleni.
Są plusy i minusy ale generalnie więcej na plus. Dyrekcja nie wrzuca zdjec na FB, taka jest ich idea. O ile dobrze pamietam przedszkole tez nie wrzuca na FB. Dla mnie to plus, ze moje dziecko nie fruwa po necie.
Duża ilość angielskiego co jest super, basen, tenis czy szachy w pakiecie. Ja jako rodzic polecam a dziecko jako uczeń uwielbia.
Na ten moment jesteśmy zadowoleni.
Są plusy i minusy ale generalnie więcej na plus. Dyrekcja nie wrzuca zdjec na FB, taka jest ich idea. O ile dobrze pamietam przedszkole tez nie wrzuca na FB. Dla mnie to plus, ze moje dziecko nie fruwa po necie.
Duża ilość angielskiego co jest super, basen, tenis czy szachy w pakiecie. Ja jako rodzic polecam a dziecko jako uczeń uwielbia.
Dziękuję za info. Wspominając fb czy podpięta stronkę przedszkola, chodziło mi bardziej o to, iż oprócz tych miejsc w zasadzie nie ma żadnych innych informacji (nie wstawiłam przecinka i wyszło zupełnie inne stwierdzenie ️;))) Szkoła bardzo ładnie wygląda, taka amerykańska ;))))) a czy klasy są liczne, albo może inaczej czy wszystkie roczniki są już zapełnione?
Dzień dobry Panie Bronku, jest mi niezmiernie miło, że martwi się Pan o to jak nam idzie.
Spieszę z odpowiedzią,mamy się dobrze.
Zauważyłam, że jest pan znawcą w dziale marketingu, może zechce Pan dołączyć do naszego zespołu?
Czy może Pan rozwinąć myśl "dyplomy dydaktyczne" ?
Widzę,że również Pan reprezentuje PIP, człowiek orkiestra.
Panie Bronku, śmiem lekko nadmienić, że nikt w internecie nie jest anonimowy,
a w szkole AiB mówimy STOP mowie nienawiści.
Szukałam przykładu dla tej kampanii- dziękuje i do zobaczenia.
Spieszę z odpowiedzią,mamy się dobrze.
Zauważyłam, że jest pan znawcą w dziale marketingu, może zechce Pan dołączyć do naszego zespołu?
Czy może Pan rozwinąć myśl "dyplomy dydaktyczne" ?
Widzę,że również Pan reprezentuje PIP, człowiek orkiestra.
Panie Bronku, śmiem lekko nadmienić, że nikt w internecie nie jest anonimowy,
a w szkole AiB mówimy STOP mowie nienawiści.
Szukałam przykładu dla tej kampanii- dziękuje i do zobaczenia.