Widok
Jestem nauczycielka wczesnej edukacji z duzym doswiadczeniem w pracy i opiece nad dziecmi.Szukam pracy jako niania,oferuje dzien pelen przygod,nauki i zabawy dla twojego dziecka.Jestem uczciwa,dyspozycyjna,odpowiedziana oraz pogodna osoba,mam prawo jazdy i samochod.Jesli szukasz opiekunki,dobrej cioci to zapraszam,moj Email:ogrodniczka1981@wp.pl
do Fabiankowa
Ciocie może przsekochane ale właściciele to mini amber gold niestety, sprawa była w sądzie, poprzekręcali ludzi na kasę głośno o tym było a temu tacie auto spalili pod domem.
I takim ludziom się pozwala dziłalnośc prowadzić , juz uciekli z Warszawy do Banina.
Radzę wpisać sobie nazwisko właścicielki w wyszykiwarke i art. wyskoczy o działalności tej Pani
Ciocie może przsekochane ale właściciele to mini amber gold niestety, sprawa była w sądzie, poprzekręcali ludzi na kasę głośno o tym było a temu tacie auto spalili pod domem.
I takim ludziom się pozwala dziłalnośc prowadzić , juz uciekli z Warszawy do Banina.
Radzę wpisać sobie nazwisko właścicielki w wyszykiwarke i art. wyskoczy o działalności tej Pani
Pełna zgoda. Moje dziecko od kilku lat chodzi do przedszkola przy Lipowej i nie mogę powiedzieć, żeby się nieprawidłowo, lub wolniej rozwijało. Faktycznie, otoczenie i baza lokalowa nie powala, ale nie to jest najważniejsze. Przynajmniej dla mnie, bo to jest kwestia indywidualnych priorytetów. Natomiast atmosfera dla dzieci jest bardzo pozytywna, czego najlepszym dowodem jest moja córeczka, której nie mogę wyciągnąć do domu. I to jej opinia jest dla mnie ważna, a nie moje (dorosłego), często subiektywne wyobrażenia o tym, co dla dziecka najlepsze.
Kwestia opłat też nie jest bez znaczenia.
Pozdrawiam
Kwestia opłat też nie jest bez znaczenia.
Pozdrawiam