Widok

Niepubliczne Przedszkole

Witam,
bardzo proszę o opinie na temat Niepublicznego Przedszkola w Baninie przy ul Lipowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,a w ktorym miejscu to przedszkole sie znajduje? Ja tez poszukuje ale mi najbardziej zalezy aby bylo najblizej miejsca zamieszkania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
milatymo a ty jeszcze nie wyrałaś przedszkola?
Niby zlozylam dokumenty w jednym za dwa tzg tam jade ale nieorientuje sie w Baninie jeszcze i niewiem czy to przedszkole ktore wybralam jest blisko domu. Ale pewnie zsotane przy tym wyborze
A co sie stało z przedszkolem na wesołej, wiem ze juz go nie ma ale dlaczego ?
Konkurencja ni odpowie na moje pytanie?
to rzeczywiście najtańsze........?????
Powstaje nowe przedszkole OXSFORDZIK w Tuchomku/Chwaszczyna.
Oferta jest bogata,ceny niższe niż w Baninie,o profilu artystyczno-językowym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem nauczycielka wczesnej edukacji z duzym doswiadczeniem w pracy i opiece nad dziecmi.Szukam pracy jako niania,oferuje dzien pelen przygod,nauki i zabawy dla twojego dziecka.Jestem uczciwa,dyspozycyjna,odpowiedziana oraz pogodna osoba,mam prawo jazdy i samochod.Jesli szukasz opiekunki,dobrej cioci to zapraszam,moj Email:ogrodniczka1981@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Super niania,dla twojego dziecka,od zaraz,kontakt:ogrodniczka1981@wp.pl
Banino ,okolice
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przedszkole Kogucik w Zukowie. Jest tanie ale spełnia wszystkie wymagane warunki. Ale trudno się do niego dostać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam.... brak pomocy fachowej dziecku... stwarza problem to najlepiej go usunąć....
do Fabiankowa
Ciocie może przsekochane ale właściciele to mini amber gold niestety, sprawa była w sądzie, poprzekręcali ludzi na kasę głośno o tym było a temu tacie auto spalili pod domem.
I takim ludziom się pozwala dziłalnośc prowadzić , juz uciekli z Warszawy do Banina.
Radzę wpisać sobie nazwisko właścicielki w wyszykiwarke i art. wyskoczy o działalności tej Pani
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak maja na nazwisko wlasciciele tego przedszkola?
prowadzili kiedyś firmę PARTNER
oswzukali wielu ludzi, pisali o tym w Dzienniku Bałtyckim i innych gazetach
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powstaje nowe przedszkole w Baninie ku uciesze rodziców. Co nowe to nowe!
taniej niestety było i już ceny idą w górę
zobaczymy jak będzie działać
Drzwi non stop otwarte, Panie do bani (młode niedoświadczone) ... ale najlepiej brać stażystki z Urzędu Pracy, bo to najtaniej.Nie opłacił się Pani Basi supersam to biznes na dzieciach robi ... a doświadczenia nic!!!!!!!!! Karierowiczka!!!!!!!!! NIE POLECAM!!!!!!!
Tanie .... i beznadziejne
a gdzie miescic sie bedzie to nowe przedszkole,czy ktos wie cos wiecej o nim?
Pełna zgoda. Moje dziecko od kilku lat chodzi do przedszkola przy Lipowej i nie mogę powiedzieć, żeby się nieprawidłowo, lub wolniej rozwijało. Faktycznie, otoczenie i baza lokalowa nie powala, ale nie to jest najważniejsze. Przynajmniej dla mnie, bo to jest kwestia indywidualnych priorytetów. Natomiast atmosfera dla dzieci jest bardzo pozytywna, czego najlepszym dowodem jest moja córeczka, której nie mogę wyciągnąć do domu. I to jej opinia jest dla mnie ważna, a nie moje (dorosłego), często subiektywne wyobrażenia o tym, co dla dziecka najlepsze.
Kwestia opłat też nie jest bez znaczenia.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (17 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry