Widok

Niespodzianka od panny mlodej dla pana mlodego

Wesele Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie nad zrobieniem jakiejs niespodzianki na weselu dla mojego przyszszlego meza,moze macie jakies pomysly bo mi nic nie przychodzi do glowy. Z gory mowie,ze spiewanie odpada,niestety nie mam glosu slowika:) Czekam na Wasze propozycje.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesto z mezem robimy naszym Pannom Mlodym kalndarze na caly rok (12 zdjec w roznych stylizacjach, makijazach itp) :) Mezowie sa zachwyceni :D
pozdrawaim, Magda
zapraszam na purchla.com :)
gosiks1 , my tak slodko do siebie mówimy.. mapeciki .. ;) albo tofiki ;)
Roksana ale sie ubawilam tym mapetem haha ;)
ale nie każdy świadek do tego się nadaje
Do tego telegramu warto zatrudnic swiadka pana mlodego.
okkkk
no tak moj dj tez ma ale jest 1 a jedna osoba to nie moze tego teksu czytac bo nie wyjdzie tak smiesznie :(
spr @ Piwonia;)
moj ma! ;D bo w radio pracuje ;)
kejting dobry dj musi mieć dobrą dykcje :)
no tak jak ktoś ma zespół to super, ja mam dj i też mi się ten tekst podoba, bede musiała pomyśleć może uda mi się kogoś znaleźć kto to przeczyta
mi się osobiście nie podoba ten "telegram" , ale jak już chcecie coś takiego zrobić to lepiej , żeby się tym zespół zajął, trzeba mieć dobra dykcję , zeby to jakoś dobrze wyszło
Ostola - no jesli tak, to tylko pozazdroscic, ze jestescie tak jednomyslni :) Super! :)))
No mysmy sie wlasnie na to wreczanie prezentow nie przygotowywali wcale. Po prostu oboje taki mielismy pomysl. Smiesznie to troche wyszlo, bo ja i moj maz nie spalismy w tym samym pokoju noc przed slubem, wiec przed wyjsciem do kosciola Enda "wkradl" sie do pokoju, w ktorym mielismy spedzic noc poslubna i zostawil na lozku puzderko... Po ceremonii w Kosciele wpadlismy do hotelu z fotografem zrobic kilka zdjec (co bylo dosc spontaniczne) no i tak wlasnie dosc przypadkowo i niespodziewanie oboje zaskoczylismy sie naszymi podarunkami... Moj maz ma swietny gust jesli chodzi o bizuterie, wiec prezent byl jak najbardziej trafiony w dziesiatke.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Ostola - naszyjnik sam w sobie jest uroczy, i jesli to bursztyn baltycki, to na pewno swiadczy o tym, ze Twoj maz sie bardzo staral :)

Ja mam pomysl, zeby w kosciele, w czasie mszy, skrzypaczka zagrala nam jakas piosenke, ktora moje Slonce bardzo lubi. Mam juz kilka typow. Tez nic nadzwyczajnego, a jednak mezus bedzie sie cieszyl :)

Ehh..wreczanie prezentow tez jest oklepane, zwlaszcza, ze to juz nie jest niespodzianka jako taka, skoro oboje o tym wiedzieliscie i sie na to specjalnie przygotowaliscie.
Fakt, takim prezentem mozna wiele wyrazic (jak sie postarasz), no ale bizuteria mozna sie obdarowac przy kazdej sposobnosci - na urodziny, imieniny, swieta, w rocznice slubu.. W mojej ocenie, to jest za malo slubny gest.

Takie slicznosci dostalam:

image
ja kupilam mojemu mezowi ipod z wygrawerowana dedykacja na nim a sama dostalam branzoletke z perel. plus niespodzianka byla podroz poslubna bo nie wiedzialam gdzie jade az do lotniska
Mnie moj maz bardzo zaskoczyl pieknym naszyjnikiem z bursztynem...
No niestety zazwyczaj panowie nie należą do tej twórczej częśći związku... alek to wie... możę któraś z nas sie miło zaskoczy :)
do góry