Widok

Nietykalni

Nietykalni Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Nietykalni.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

dawno nie widziałem

tak dobrego filmu. ,,Znawcy'' zaraz sie wypowiedzą ze nie jest to arcydzieło ale juz dawno nie było tak pozytywnego filmu. Cała ta amerykańska produkcja to chłam a o polskich filmach nie ma co sie wypowiadac bo nie ma o czym..Film świetnie zrobiony, świetnie zagrany bez patosu, na luzie dla ludzi o prawdziwych ludziach.. Dla mnie arcydzieło..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudowny film!

Gorąco polecam ten film. Mądry a zarazem zabawny i luźny. Po prostu cudo!!!

Bylem dzisiaj,

film jest super, mozna sie calkiem duzo posmiac ale film pokazuje tez, ze nie mozna wykreslac ze spoleczenstwa kogos kto moze okazac sie najlepszym przyjacielem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniały!

Film niby o niczym, opowiadający banalną historię przyjaźni dwóch z pozoru kompletnie nie pasujących do siebie osób, różniących się od siebie praktycznie pod każdym aspektem. Sparaliżowany facet zatrudnia jako swego opiekuna czarnego chłopaka z getta, bez perspektyw na przyszłośc i z pozoru niechcącego tego zmienic. Historia tak pięknie ukazana, bawi i wzrusza zarazem. Jak ktoś nie widział -polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

MĄDRY, WZRUSZĄJACY, WSPANIAŁY

Dawno nie oglądałam tak pięknego i mądrego filmu, który moim zdaniem trafi do każdego człowieka i zmusza do zastanowienia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowity!!!!

Dawno nie widziałam tak dobrego filmu.Kazdy powinien go zobaczyć.Wbrew streszczeniu jest to niesamowita komedia.Smiech przez caly film!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeczytałam wasze opinie

i wybrałam się na ten film .Powiem krótko POLECAM

Zabawny- choc trudno o nim powiedzieć komedia.

Zachęcona opiniami z portalu wybrałam się na film z mężusiem. Bylismy zachwyceni obydwoje. Ja: miłośniczka komedi romanycznych- mąż:wielbiciel kina moralnego niepokoju. Piękny, mądry i wruszający film. Zdecydowanie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękny!!!!

już dawno nie byłam na tak dobrym filmie!!!! Ten,kto go nie zobaczy będzie miał czego żałować!!!

POLECAM!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

;D

Film cudowny, naprawdę polecam ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto ....

Film dobry,ciekawa fabuła, pokazuje świat oczami kaleki, którego życie wcale nie musi być smutne i nudne a kalectwo nie oznacza potrzeby współczucia. POlecam absolutnie, jeden z najlepszych filmó jakie ostatnio widziałam.
No właśnie, tylko Francuzi ostatnio potrafią robić dobre, nie idiotyczne jak Amerykanie komedie.

:)

Film piękny, zabawny i wzruszający.
Bardzo polecam.

Rewelacyjny....

Super film, takie z przyjemnością się ogląda-po prostu super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

film dla każdego widza. przezabawny, uroczy, poruszający.. naprawdę warto udać się do kameralnego kina na seans. polecam!! polecam!! polecam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dawno nie widzialam tak swietnego filmu. Poruszajacy,a jednoczesnie zabawny. Bardzo polecam:)

Warto go obejrzec!!!!

Film oparty na faktach,duzo humoru Polecam :)

Świetny, rewelacyjny, wspaniały!

Goraco polecam, widz po filmie wychodzi szczęśliwszy, bogatszy o pozytywne emocje, z nową energią, wiarą na lepsze jutro :) Brawo dla wszystkich wórców filmu!!!

Emocjonalna bomba

Dawno nie zdarzyło mi się by film wywołał we mnie tyle różnorodnych emocji... Na prawdę wspaniałe francuskie(!)kino, które poruszyło mnie na tyle, że film widziałam dwukrotnie :) ... no i ta muzyka!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Dzień objawienia (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dzień objawienia . Przeczytaj o filmie.

Ojczyzna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ojczyzna . Przeczytaj o filmie.

do góry