Widok
UPSSSSSSSSSS......................................
Czy ktoś z was próbował przeczytać bezpłatną gazetę
NASZ SOPOT - nie polecam można zwymiotować.
Założe się, że w całości sponsorowana jest przez Urząd Miasta bo Pan redaktor Naczelny niedługo złoży wniosek o beatyfikacje Pana Prezdenta Sopotu. Udowadnia że władze Sopotu wszystko co robią to robią dla dobra miasta i mieszkanców ( mieszkańcy - to rodziny i znajomi władz Sopotu ) a reszta chołoty jak coś powie to nie i tak nie ma znaczenia bo władza jak za dawnych czasów ma racje a dlaczego ją ma - BO TAK. Pan redaktor naczelny pisma NASZ SOPOT udostepnia łamy dla tych co chwalić chcą (miejmy nadzieje odchodzącą ) władze. I słusznie bo kto będzie chciał słuchać o kretyńskim i bardzo niebezpiecznym umiejscowieniu miejsc parkingowych na ulicy Chopina, o robieniu (próbach) płatnych parkingów pod oknami w pobliżu Monciaka, o totalnym braku zainteresowania podstawowymi potrzebami mieszkańców - nikogo z władz to nie obchodzi bi nie będzie przy tym przecięcia wstęgi, Księdza biskupa i telewizji. Swego czsu Pan Prezydent zapewniał że na Monciaku będą same Puby i kafejki a tymczasem wystarczy się przejść - powstają banki w miejsca pubów i kafejek Tak więc gratulacje dla naczelnego i tych wychwalanych.........
NASZ SOPOT - nie polecam można zwymiotować.
Założe się, że w całości sponsorowana jest przez Urząd Miasta bo Pan redaktor Naczelny niedługo złoży wniosek o beatyfikacje Pana Prezdenta Sopotu. Udowadnia że władze Sopotu wszystko co robią to robią dla dobra miasta i mieszkanców ( mieszkańcy - to rodziny i znajomi władz Sopotu ) a reszta chołoty jak coś powie to nie i tak nie ma znaczenia bo władza jak za dawnych czasów ma racje a dlaczego ją ma - BO TAK. Pan redaktor naczelny pisma NASZ SOPOT udostepnia łamy dla tych co chwalić chcą (miejmy nadzieje odchodzącą ) władze. I słusznie bo kto będzie chciał słuchać o kretyńskim i bardzo niebezpiecznym umiejscowieniu miejsc parkingowych na ulicy Chopina, o robieniu (próbach) płatnych parkingów pod oknami w pobliżu Monciaka, o totalnym braku zainteresowania podstawowymi potrzebami mieszkańców - nikogo z władz to nie obchodzi bi nie będzie przy tym przecięcia wstęgi, Księdza biskupa i telewizji. Swego czsu Pan Prezydent zapewniał że na Monciaku będą same Puby i kafejki a tymczasem wystarczy się przejść - powstają banki w miejsca pubów i kafejek Tak więc gratulacje dla naczelnego i tych wychwalanych.........
Czy mamy czekać na tragedie !!!!
Dzisiaj w Gdańsku parkując samochód zostałem zaczepiony przez dzieci (dziewczynki) które proponowały że popilnują samochodu lub umyją szybę. Gdy nie wyraziłem zainteresowania dziewczynki zaproponowały że za 10 zł mogą zdjąć majtki !!!!!! Zamurowało mnie nic nie powiedziałem bo nie wiedziałem co powiedzieć! Jedyne co przyszło mi do głowy to że tego typu zachwanie może być reakcją na napotkone oferty pedofilów. Zapytałem dzieci czy ich rodzice wiedzą czym zajmują się ich pociechy-dzieci odpowiedziały twierdząco. Czy mamy czekać na tragedie ! Co zrobić !
Stworkowanie na ekranie
Rrraaaaa! Gremliny, Kritersy, Zabojcze Pomidory...o i Obcy. I Yoda. Tak. Pamietam tez takie fajne stworki wyrywajace sobie dynamit w drugiej czesci "Mumii".Ale jakie stworki goscily jeszcze na naszych ekranach? Jakie stworki buszuja jeszcze w waszej pamieci? (tj. co wam chodzi po glowie) Politykow prosze nie wlaczac do listy. Chociaz musze powiedziec, ze najwiekszym stworkiem wsrod politykow jest chyba Korwin Mikke...Pamietajcie: Idea stworka zawsze na wierzchu!