Widok

Nihil novi

To zaskakujące, że nie rozumiesz prostych kontekstowo wypowiedzi. Nikt ci nie zarzucił , że jesteś antysemitą, a wręcz przeciwnie – Stworek sugerowała bardzo trafnie, że to Ty bezpodstawnie zarzucasz wszystkim wrogie zamiary wobec swojej osoby i hydeparkowy „antysemityzm”, czyli antyiksizm.
Izaak Singer napisał kiedyś, że „jeśli jest jeszcze na tym świecie kraj, w którym nie ma antysemityzmu, Żydzi postarają się, aby jak najszybciej tam zawitał... antysemityzm jest dla Żydów pokarmem, źródłem siły... najdoskonalszym narzędziem walki ze światem”. Nie godziłem się i nie godzę z tymi słowami akurat w odniesieniu do Żydów, którzy – moim zdaniem – nie wymyślili sobie antysemityzmu i jest na to aż za wiele dowodów, ale ten cytat też doskonale pasuje do Twojej osoby i wyraża identyczną myśl, co ten poniżej..., a mianowicie: „Jeśli jeszcze gdzieś nie ma antyiksizmu, xxx postara się, by jak najszybciej się tam pojawił... antyiksizm jest dla xxx pokarmem, źródłem siły... najdoskonalszym narzędziem walki ze światem”. Pytanie tylko, czy te skargi i oszczerstwa, doszukiwanie się wrogich podtekstów w każdej wypowiedzi, to wynik przemyślanej strategii, czy po prostu zwykłe odchylenie paranoidalne. Stawiam oczywiście na to drugie. A poza tym, nie mam Ci nic nowego do powiedzenia – jesteś irytujący do granic, bezczelny, wulgarny, kłamiesz, bo nie uwierzę za nic w świecie, że ktoś znajduje czas, żeby zmieniać te Twoje wywody... zresztą – wybacz, ale ze sr... bardziej Ci do „twarzy” niż ze spaniem, biorąc pod uwagę zawartość Twoich postów. Nie pisz o „PRAWDZIE”, bo nawet nie wiesz, co to takiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ps. Pozniej

dowiem sie kim jest trufliczka, czy to nie kolejny wasz klon :-(

xxx

"Aube ma w tym doswiadczenie Gaju............sama wycina tak czesto, ze juz zapomina czasem co wycina.To taka uzluzna kobieta .............................."
Wiesz jak bardzo to nieprawiedliwe? Nie wiesz. Prawie na pewno.

Stworek pieprzysz?

Napisalem, ze jest wrogiem? Napisalem, ze nieumiejetnie napisala do mnie, tak jak wrog to robi.A to ogromna roznica ! I nie sugeruj jej kto kim.Jesli mysli i ma duzo wrazliwosci, sama to ocenimi bez twojej pomocy.
:-(

xxx

Trufliczka nie jest twoim wrogiem. Jest osobą z zewnątrz. Przypuszczam, że swoim wpisem zwiększyłeś właśnie jej niechęć do siebie.

Stworek

Dzięki bogom ominęła mnie wątpliwa przyjemność bycia przedstawiciela medycznego...
JA tylko słodkim głosikiem zapraszam lekarzy na badania marketingowe, za które mój szef im zapłaci...i mam nadzieję że mnie też zapłaci przy okazji...

Stworek :-(

Znowu wykoncypowalas sobie, ze ja zle mysle, ze zle bardzo.A ja tak nie mysle jak w tych twoich myslach.Ot taka prawda i taka zagadka.

xxx

nie sądzę.

Stworek

i niczego nie przyznaje, bo smieci to smieci i robia cos, co zwyklym ludzia nie przychodzi na mysl.A wiec Gaja i Ty patrz uwaznie na to co i komu piszesz.

Kiedy ma się napisać, iksiu

o utwierdzeniu w podejrzeniach, to się pisze o utwierdzeniu w podejrzeniach. To nie dość jasne?
A tak na marginesie - im gorzej o mnie myślisz, tym lepiej się czuję.

Stworku zlosliwy,

wolalem sie podeprzec obiektywna prawda informatyczna, a nie przeczuciami.Jesli tego nie rozumiesz, to dobrze.Bo znaczy to, ze `ja dobrze myslalem o tobie.............................................................

truflicka

"Znaj serce" ? Nie musisz robic mi przyslug, szczegolnie ze takie przyslugi robia wrogowie, a nie zyczliwe osoby.A wiec nie bede znal twojego serca.Niestety.I szkoda.
:-(

xxx

ojej, to musieli ci podpowiadać, sam nie skumałeś?

xxx

żadnego antycznego szkieletu w czeluściach twojej szafy? Łeeee, to co0 to za szafa? Kicha, a nie szafa. Młoda jakaś musi być, że się jeszcze szkieletu nie dorobiła.
A tak na marginesie - nikt nie zmieniałby NICZEGO w postach Gaji. Twoje posty to co innego, przyznasz...?

Podpowiedzieli mi

ze baggins zmienil nika.Cudowny dobry chlop z tego krakowianina, teraz tak pieknie pisze :-)))
Hi Ha He Hrr

Aube

No tak. Pokrętrne i wynaturzone. Zachcianki. Grunt to nieuważnie czytać ;) Tylko nie mów, że tym razem również chodzi o kasę. "Halohalo, czy jest pan lekarzem? Doskonale! A czy słyszał pan o nowym, rrrewwwelacyjnym preparacie XYWZXblablabla, który będzie pan mógł stosować sam, jak i polecać swoim pacjentom?...."

A Stworek gada i gada

sobie z jakims smieciem, ktory zwie sie tak bluznierczo jak Xsiondz :-( Wspanialych sobie dobierasz Stworku.Nie wspominajac o mnie ...........................................................................

zwierzu

pozostawie twoj pokoik bez komentarza :-) A Tak dla rownowagi to zrobie :-)

kstk

zlosliwy swir z ciebie, a piszecie ze to ja taki jestem .Tak...............................................tak............................................to jednak kolejny raz wychodzi dwulicowa natura "dobrych ludzi" Hi Ha He Hrr

Gaju :-)

Co do zmiany adresatow Twoich wypowiedzi....przyzwyczaj sie do usluznych ludzikow z kloacznego wnetrza hyde parku :-( Tacy sa i...............................tego nie zmienisz.Mnie robia to tak czesto zmieniajac wyrazy i tnac je, i cale posty wedlug ich moralnosci, ktora jest bliska tych wandalow z epoki rzezi w europie.To taka norma pieknego miejsca .Tutejszego.

Aube ma w tym doswiadczenie Gaju............sama wycina tak czesto, ze juz zapomina czasem co wycina.To taka uzluzna kobieta ..............................

I teraz o czyms innym :
No i odpowiedziala ci pani Stworkowa, jak to jest z moja Babcia :-) Dodam od siebie, ze Babcie to ma, ale moja wnusia :-)Ta Babcia jest mniej narwana ode mnie.Jednak dzieki temu, ze jestem jaki jestem -uwazaja mnie za mloda dusze :-)
Ja nie jestem wegeterianinem, ale rozumiem ich postawe .I lubie warzywka z roznych miejsc swiata.Miesko uwielbiam i ziemniaczki.Pochodze z takich regionow, gdzie ziemniak byl podstawa wyzywienia.Nasza byla wschodnia Polska.

Ps. Przepastne czeluscie moich szaf kryja glownie, jak to w innych rocznikach bywa, rzeczy mojej towarzyszki zycia, tej ktora kocham od przeszlo oooooooooo lat :-) Nie ma tam zadnym przykrych niespodzianek Stworku Hi Ha He Hrr
Z najwyzszym powazaniem :

Aube

Twój szef ma jakieś dziwne zachcianki ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (232 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry