Widok

Niskie leukocyty i neutrofile

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć, córka od 1.5 miesiąca ma katar, sluzowaty- przezroczysty, nie codziennie, tak co drugi dzień. Byliśmy u laryngologa, co prawda migdał powiększony troszkę, ale wg niego to nie przyczyna - on obstawia alergie. Dostaliśmy Rupafin na miesiąc. W środę idziemy do alergologa. Dzisiaj robiłam badania krwii i niepokoi mnie niski wynik:
Leukocyty 4.68 (Norma od 5)
Neutrofile 0.92 (Norma od 1.5)

Już się naczytałam o białaczkach i innych ciężkich chorobach. Pediatra W teleporadzie stwierdzila, że takie wyniki to wirus/zęby/Moze ten migdał. Do kontroli morfologia za 3 miesiące. Miał ktoś taka sytuację?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Syn po infekcjach ma zawsze poniżej normy. Lepiej sluchac lekarza niż googla. Tam zawsze wychodzi rak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój miał w styczniu neutrofile 0,18, po dwóch tygodniach powtórzyliśmy badanie i było 1,2. U dzieci norma zaczyna się od około 1,0, ten zapis w nawiasie dotyczy dorosłego. Lekarka mi powiedziała, że jeśli 2 wyniki następujące po sobie są poniżej 0,5 wtedy dopiero wdraża się diagnostykę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry