Widok

No dobra kobitki pora rozruszać to forum! To jakich lubicie facetów?? Bo ja lubię wysokich i dobrze zbudowanych.....

Artur Boruc jest idealny. Nie znoszę chudzielców no i niskich oczywiście. Wszelkie karakany odpadają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja stawiam na południowy typ. Podoba mi się większość reprezentacji Portugali. Ogólnie ciemna karnacja, ciemne włosy no i racja musi być wysoki. Musi być też wysportowany bo wtedy tyłek jest zgrabny i biodra wąskie a bary szerokie. Nie ma nic gorszego niż męska sylwetka a la kula szpiegula.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja lubię kiedy jest uprzejmy, inteligentny, miły, czuły, wyrozumiały, kontaktowy... Jak wygląda? Nie ma znaczenia
[url=http://www.waszslub.pl]image
Lubię facetów, z którymi mogę porozmawiać na wiele tematów, w tym również na tematy typowo babskie.

Lubię facetów dowcipnych, ale nie ze sprośnym żartem albo sypaniem licznymi kawałami, chodzi mi raczej o podejście do życia z dużą dawką humoru.

Lubię facetów, przy których czuję się bezpieczna, mam do nich zaufanie i wiem,że mogę na nich liczyć w każdej sytuacji.

Lubię facetów, przy których czuję się jak kobieta.
Hej kobitki :)
Przecież takich jakich my lubimy facetów dawno ich nie ma :( Jasne,że możemy mieć wyobrażenia o nich. Ja chciałabym by mój facet był czuły, wyrozumiały i potrafił traktować kobietę tak jak powinna być ona traktowana- zaskakiwać, rozpieszczać nawet małą różyczkę kupując ot tak bez okazji. A jeśli już by taki był to aby cały czas gonił króliczka, a nie jeśli już go złapie- odpuści... A z cech fizycznych-wysoki, z silnym ramieniem by mnie wspierał, dzięki czemu będę wiedziała,że zawsze mogę na niego liczyć :) Ale chyba takich wolnych facetów to już nie ma :(
ja nie lubię chudych, z dużymi, mięsistymi ustami, którzy wyglądają jak c**** ... poza tym wygląd nie jest dla mnie istotny, a fakt, że mój mąż jest bardzo przystojnym facetem, to tylko przypadek :P
papilio1@op.pl
A ja lubię męskich facetów. I w związku z tym nie zawsze są przystojni ale testosteron z nich aż bucha, a o to mi chodzi ;) To, że są męscy nie przeszkadza temu, żeby byli czuli czy myli. Lubię tez kiedy facet ma pasje i potrafi nimi zaciekwaic.
Coś ściemniacie dziewczęta....chociaz w sumie mężczyźni w Polsce raczej nie słyną z urody więc może "to się lubi co się ma" i stawianie na osobowość to smutna konieczność?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja lubie misiakow z piwnym brzuchem. :D
Ja mam już dosyć facetów wszyscy są tacy sami a najgorsi są przystojniacy. To jest też, wina kobiet bo jak się trafi jakis przystojniak to natychmiast baby za nim latają, rozpieszczają itp. A czy to nie Artur Buruc porzucił żonę i nowo narodzone dziecko dla jakiejś małolaty?! Szkoda gdać.
Mój typ mężczyzny to przede wszystkim człowiek odpowiedzialny,dojrzały emocjonalnie, kochający,wierny,czuły,wiedzący czego chce od życia,twardo stąpający po ziemi taki do tańca i do różańca :-) Wiem,wiem szukam księcia z bajki ale,kto wie,kto wie może jeszcze gdzieś tam hen hen za górami,za lasami czeka na mnie ten mój mężczyzna wymarzony mi przeznaczony :-)
A ja uwazam ze meżczyźni w POlsce sa bardzo przystojni, mieszkam w Norwegii i tu to jest tragedia...z meżczyzną to to duzo wspolnego nie ma...:)
No to ja odwróce temat....mój ideał kobiety: głucha , ślepa i bogata.
Coś na to mam:

W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają sie z każdym piętrem,
- możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz juz sie cofnąć.
Pewna kobieta decyduje sie wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje sie wejść na ostatnie piętro szóstete piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać Wam kobietom, ze nigdy nie mozna Wam dogodzić!
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprzeciwko tego sklepu został otwarty sklep "żon".
Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex.
Na drugim piętrze są kobiety, które kochają sex i są bogate.
Na piętro trzecie nikt nie dotarł ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Prezent na dzień kobiet (26 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Tabletki powiększające piersi (7 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

do góry