Widok
Lubię facetów, z którymi mogę porozmawiać na wiele tematów, w tym również na tematy typowo babskie.
Lubię facetów dowcipnych, ale nie ze sprośnym żartem albo sypaniem licznymi kawałami, chodzi mi raczej o podejście do życia z dużą dawką humoru.
Lubię facetów, przy których czuję się bezpieczna, mam do nich zaufanie i wiem,że mogę na nich liczyć w każdej sytuacji.
Lubię facetów, przy których czuję się jak kobieta.
Lubię facetów dowcipnych, ale nie ze sprośnym żartem albo sypaniem licznymi kawałami, chodzi mi raczej o podejście do życia z dużą dawką humoru.
Lubię facetów, przy których czuję się bezpieczna, mam do nich zaufanie i wiem,że mogę na nich liczyć w każdej sytuacji.
Lubię facetów, przy których czuję się jak kobieta.
Hej kobitki :)
Przecież takich jakich my lubimy facetów dawno ich nie ma :( Jasne,że możemy mieć wyobrażenia o nich. Ja chciałabym by mój facet był czuły, wyrozumiały i potrafił traktować kobietę tak jak powinna być ona traktowana- zaskakiwać, rozpieszczać nawet małą różyczkę kupując ot tak bez okazji. A jeśli już by taki był to aby cały czas gonił króliczka, a nie jeśli już go złapie- odpuści... A z cech fizycznych-wysoki, z silnym ramieniem by mnie wspierał, dzięki czemu będę wiedziała,że zawsze mogę na niego liczyć :) Ale chyba takich wolnych facetów to już nie ma :(
Przecież takich jakich my lubimy facetów dawno ich nie ma :( Jasne,że możemy mieć wyobrażenia o nich. Ja chciałabym by mój facet był czuły, wyrozumiały i potrafił traktować kobietę tak jak powinna być ona traktowana- zaskakiwać, rozpieszczać nawet małą różyczkę kupując ot tak bez okazji. A jeśli już by taki był to aby cały czas gonił króliczka, a nie jeśli już go złapie- odpuści... A z cech fizycznych-wysoki, z silnym ramieniem by mnie wspierał, dzięki czemu będę wiedziała,że zawsze mogę na niego liczyć :) Ale chyba takich wolnych facetów to już nie ma :(
Mój typ mężczyzny to przede wszystkim człowiek odpowiedzialny,dojrzały emocjonalnie, kochający,wierny,czuły,wiedzący czego chce od życia,twardo stąpający po ziemi taki do tańca i do różańca :-) Wiem,wiem szukam księcia z bajki ale,kto wie,kto wie może jeszcze gdzieś tam hen hen za górami,za lasami czeka na mnie ten mój mężczyzna wymarzony mi przeznaczony :-)
Coś na to mam:
W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają sie z każdym piętrem,
- możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz juz sie cofnąć.
Pewna kobieta decyduje sie wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje sie wejść na ostatnie piętro szóstete piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać Wam kobietom, ze nigdy nie mozna Wam dogodzić!
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.
W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają sie z każdym piętrem,
- możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz juz sie cofnąć.
Pewna kobieta decyduje sie wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje sie wejść na ostatnie piętro szóstete piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać Wam kobietom, ze nigdy nie mozna Wam dogodzić!
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.