Widok

Noc poślubna...gdzie ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie robimy wesela w hotelu to też nie mamy możliwości na pokoik hotelowy, czy wiecie może gdzie można w Gdańsku spędzić noc poślubną...w dogodnej cenie...? "Apartament Królewski" w jednym z holteli kosztuje ok. 560 zł - ale taki koszt to dla nas za dużo... Polećcie coś proszę !?!?!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam się do prośby, na priv można ;))
ja też dołączam się do prośby, dziewczyny piszcie!!!!!!
moze to troche i etyczne ale radzil bym popatrzec na ogloszenia na trojmiescie tam spotkalem sie z ogloszeniami o domkach wypoczynkowych az po pokoje na godziny wlacznie tylko wybierac

trzy rzeczy przychodza z nienacka milosc smierc i sraczka
hmm... wlasnie. chcialoby sie miec noc poslubna, ale jak to polaczyc z weselem, ktore trwa do rana? brac pokoj typu apartament krolewski od 4 rano na kilka godzin? jak dla mnie troche za duzy wydatek, a i tak bedziemy zbyt wykonczeni, zeby sie nim cieszyc. My na szczescie jestesmy o tyle w dobrej sytuacji, ze bedziemy mieli wlasne mieszkanko, wiec pieknie sobie uszykujemy sypialnie i tam spedzimy to, co zostanie nam z nocy poslubnej ;-) Zreszta, co to za noc o 4 rano w czerwcu :-)
a nasza noc poslubna........takie sam na sam bedzie dopiero kilka dni po slubie, bo bedzie nocowac u mnie (u nasz) rodzinka spoza Gdanska.......

to nawet i dobry pomysl zrobić sobie taka noc poslubna za kilka dni jak juz wszytsko ucichnie, goscie pojada wtedy mozna przygotowac cos specjalnego... pieknie udekorowac pokoj, siwece, muzyka, szampan kwiatki itp.... zycze romantycznych wspomnien:)
dobry pomysl :)

no u nas nawet i takie rozwiązanie odpada, bo...będziemy mieszkać z rodzicami :o( Więc jedyne wyjście - hotelik. Poszukam na trojmiescie...
jak znajdziesz coś fajnego to daj znać
my mamy to szczexcie ,ze robimy w hotelu i tam aparament jest w cenie:)
no ale roznie to mozna powiedziec- dla niektorych to jest wazne ze to wlasnie ta noc !! i nie szkodzi ze tylko pare godzin jest,, a dla niektorych to lepiej zrobic na spokojnie w innym czasie, no ale przeciez jesli ktos sie zdecyduje na te 1 opcje to co przeszkadza, zeby np. zrobic druga noc juz na spokojnie pozniej i tez ze swiecami i kolacja..hehe
pozdrawiam:)
Nie wiem jakim budżetem dysponujecie, ale znajomi mieli w lipcu ślub i noc poślubną mieli w hotelu Faltom (wesela nie było, bo to na razie tylko cywilny). Podobno w weekendy są zniżki i niestety nie pamiętam dokładnie ile płacili, ale mówili że niedrogo. A hotel bardzo ładny w środku.
dzieki mi.siu :o) popytam. A jak coś znajde to dam znac, obiecuje ! ;o)
do góry