Widok

Nocnik grający FB

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Co myslicie o tym nocniku?
może są tu jakieś mamy których pociechy tego uzywają

moja ma 1,5 roku i zaczynam powoli ale ona nie bardzo - owszem usiądzie ale sama i w pampku

moze takie cudo ... sama nie jestem zwolenniczką przesadzania z bajerami ale ktoś mi dziś tototoot podpowiedział ...

http://allegro.pl/fisher-price-nocnik-nocniczek-edukacyjny-k-rubika-i1602262170.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie polecam

mamy tron z FP i jak dla mnie najlepsze tradycyjne nocniki ewetualnie z melodyjką
My mieliśmy zwykły nocnik z melodyjkami i o ile młodemu nie robiło różnicy czy coś gra czy nie o tyle ja dostawałam szału bo zawsze robi najpierw siusiu a później czekanie na kupę przy wciąż tej samej melodyjce było męczące. Do tego w pewnym momencie zaczął grać nawet jak nic w środku nie było, więc rozbroiliśmy go i mamy zwykły nocnik, z tym że mój jeszcze mały więc załatwia się ale za wiele chyba jeszcze z tego nie rozumie :)

Moja nigdy nie chciała usiedzieć - max minutkę moze i nuda ... nawet jak nie chodziła to próbowala zejść ...

FB? Ktos tu jest uzależniony od portalu społecznościowego ;)
Agatha ja nawet nie mam natymże portalu konta ... :)
raczej od ciuchóew fishBone ... a tu poprostu literówka :)

moze jeszcze ktoś wiec jak to sie sprawuje

Witaj!

My mamy dwa...jeden dla córci, drugi dla synka.
Wcześniej nie chciałam słyszeć o grającym nocniku i kupiliśmy zwykły.
Jakość plastiku - masakra. Mała wywróciła się dwa razy z nocnikiem ( miękki plastik), przy wstawaniu przyklejał się do pupy i rozlewała zawartość.
Kupiliśmy Fishera i jest spokój.
Stoi w pokoju i udaje krzesełko :-)
Melodyjki króciutkie, ciche.
Dla mnie wygoda, bo wiem kiedy dziecko zrobi siusiu lub kupę.

Jak dla mnie rewelacja, a później jeszcze sprzedasz...
Basia, szkoda kasy
My mamy taki i nie dość, że włącza nam się pomimo tego, że dziecko nic nie zrobi, to moim zdaniem zbędny bajer.
U rodziców i teściowej mamy zwykłe nocniki i uważam, że są wystarczające.
Hehe, moja Madzia boi się grających rzeczy i jakby takie coś zaczeło jej grać podczas skupiania sie to chyba by mi zawału dostała na tym nocniku ;)

Koleżanka ma taki nocnik i służy raczej jako grający garnuszek, bo młody zamiast siedzieć i kupe robić to woli wrzucac klocki do tego nocnika. Nie usiedzi ani sekundy, woli sie bawić.
wg mnie najlepsze sa najprostsze nocniki - moje z poczatku melodyjek sie bały
no właśnie - kupie nocnik a M bedzie mieć z niego kolejną zabawke ... a ja grat do przepychania z kata w kąt

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry