Widok

Nose Frida czy warto kupic

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o opinie na temat tego "urzadzonka":) Czy warto kupic i czy faktycznie jest lepsze niz gruszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak lepsza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dużo lepsza a jeszcze lepszy jest katarek
jak dla nas jest super :) polecam
ja polecam fride
Uważam, że warto.
Polecam nosefride ;-)
niezbędny zakup do codziennej higieny
Do codziennej higieny może się aż tak bardzo nie przydała, ale w sytuacji ciągnącego kataru, jak dziecko oddychac prawie noskiem nie mogł, dosławnie ratowała nam życie :)
polecam
miałam fride ale nie umywa sie do Katarku - teraz kupiłabym na poczatku katarek ewentualnie fride na wyjazdy
U nas bardzo sie sprawdzila. Uwazam, ze jest bardzo przydatna kiedy dziecko ma katar. Naprawde super sprawa;)
na pewno lepsza frida niz gruszka ale juz mi potem frida nie starczala i kupilismy katarek jeszcze nie mialam okazji go wyprobowac ale wierze ze jest lepszy niz frida bo nie trzeba samemu wyciagac a to na dluzsza mete meczace i w dodatku dziecko sie wyrywa a przy katarku mysle ze jest o wiele szybciej.
Dzieki za opinie! Moj maluszek nie ma katarku (na szczescie) ale czesto widze jakies glutki w nosie ktore ciezko mi wyciagnac gruszka, stad moje nastepne pytanko czy mozna uzywac tego codziennie po zaaplikowaniu do noska soli fizjologicznej??
tak można
można bezpiecznie używać
tylko i wyłącznie: katarek - kupic w aptece

http://www.katarek.pl/

polecam fride
do codziennego użytku frida, na KATAR - KATAREK, ja np. nie mogę fridy używać jak jest katar, bo zaraz sama mam chore gardło...ZAWSZE...a odkąd mam "katarek" udaje mi się nie zarazić :)
mamy podobnie jak assiki - w zeszłym roku przez całe 6 miesięcy na zmianę mieliśmy anginę. w tym kupiliśmy katarek i na razie chorowanie zaczęliśmy i skończyliśmy jedynie na katarze. Moje dziecko ma 20 mcy.
gruszka to przeżytek :]

mamy 2 Fridy i Katarek ;]

fridy do zwykłej higieny noska (jak właśnie jest jakiś mały glutek) :) albo przy niezbyt męczącym i krótkotrwałym katarze :]

ale jak Młody miał ostatnio katar i kaszel przez 2 m-ce, to byśmy padli od samej Fridy ;) i kupiliśmy Katarek :]

teraz też jest smarkaty - ale póki co Frida wystarcza :]

u nas na szkole rodzenia położna mówiła o Fridzie i stąd wiedziałam, że nawet nie ma co kupować gruszki :]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry