Odpowiadasz na:

Re: Nototenia - co wiecie o tej rybie?

Jadłam kiedyś nototenie ale wędzoną i była bardzo dobra. Jest raczej chuda jak dorsz. Świrzej do przerobienia nie próbowałam.

Agusia a może filety z flądry po grecku? My jesteśmy... rozwiń

Jadłam kiedyś nototenie ale wędzoną i była bardzo dobra. Jest raczej chuda jak dorsz. Świrzej do przerobienia nie próbowałam.

Agusia a może filety z flądry po grecku? My jesteśmy bardzo rybożerni i nie uznaje ryb mrożonych ze sklepu. W zimie ciężko kupić dorsza świeżego z robalami. Robaki w rybie biorą się z tego, że w sklepie latają muchy i składają larwy. W zimie ciężko o muchy. Już prędzej w mrożonych bo data zamrożenia nie jest podana.

zobacz wątek
11 lat temu
~Inka

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry