Widok

Novoslim - działa?

Czy któraś z Was stosowała Novoslim?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie to najlepsze co miałam dotychczas brać naprawdę schudłam 12 kg !!! tyle co nigdy i minęło już 3 miesiące a ciągle waga jest taka sama no i wiecej ćwicze żeby zoprbić sobie ładną rzezne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zrobiłam po dwie kuracje tymi tabletkami, czyli 2 x po 3 miesiące z miesięczna przerwą i chudłam 1 kg na tydzień, ale bez diety i ćwiczeń nie będzie żadnego efektu. Samymi tabletkami nie schudniesz. Zrobiłam test. Pierwsze 3 miesiące tabletki, dieta i ćwiczenia, a potem same tabletki. W pierwszej kuracji schudłam 10 kg po3 miesiącach. Zeszłam z 80 do 70 kg :) Zamierzam to powtórzyć.
Moja koleżanka schudła 4 kg w miesiąc. Ale nie wiem czy to zasługa tabletek czy porostu się głodziła. nie znam więcej osób które brały. może ktoś jeszcze stosował?
Wie ktoś czy kupię to gdzies stacjonarnie w Gdańsku?
Działa zrównoważona dieta i 3 x w tygodniu trening!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak,działa.Na rozwój głupoty i naiwności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry