Widok

Nowa w Gdyni-szukam przedszkola!!!!:)

Witam właśnie przeprowadziliśmy sie z mężem i z synkiem ze Szczecina do Gdyni i okazało sie na miejscu ze przywiezlismy ze sobą jeszcze 4 osobę ;) tak więc w czerwcu będzie nowy gdynianin ;) a międzyczasie szukam pilnie przedszkola dla mojego 3-latka i proszę o pomoc bo wogole Gdyni nie znam i nie wiem nawet w która stronę sie wybrać ;/ mieszkamy w śródmieściu przy ul.swietojanskiej przedszkole może być prywatne najlepiej w okolicy ale dojazd tez nie będzie problemem byle nie bardzo daleko ale proszę o informacje rownież o dobrych publicznych przedszkolach to postaram sie juz synka na przyszły rok zapisać ;) z góry dziękuje za info ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha, ze Skweru to nie jest bardzo blisko, drugi koniec Swietojanskiej w linii prostej, plus jeszcze kawalek w strone 18-stki ;) .
Hej, z czystym sumieniem polecam Inspiratio na Olsztyńskiej (działki leśne czyli blisko centrum).
Przedszkole prywatne (koszt 890+wyżywienie) - nasz synek zaczął tam chodzć jak miał rok i 3 miesiące - gdyny nie przeprowadzka do Bydgoszczy to nie zamieniłabym tego miejsca.
Małe grupy wiekowe, opienkunki z indywidualnym podejściem, własny ogródek, ciekawe zajęcia, dobre jedzonko. Najlepszym wyznacznikiem jest to że synek cały czas wspomina dzieci i opiekunki i ewidentnie tęskni za tym miejscem.
Moją bardziej szczegółową opinię znajdziesz tutaj:
http://www.trojmiasto.pl/Inspiratio-Przedszkole-o30284.html#wyniki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trochę inny ranking..
http://www.wybierzprzedszkole.pl/przedszkole-306
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agata kiedyś u nas w żłobku wspomniałam o tym "przymierze z dzieckiem" to panie się śmiały, że pewnie złote nocniki mają :P
a tak na poważnie w środku nie byłam, ale ładny domek, duży ogórdek, + taka a nie inna lokalizacja, i pewnie z stąd ta cena
a to z ich stronki
PRZYMIERZE Z DZIECKIEM jest placówką o profilu twórczym, humanistycznym. Poprzez zabawę wprowadzamy dziecko w świat kultury wysokiej: muzyki poważnej i współczesnej, odpowiednio do wieku dobranej literatury dziecięcej i malarstwa, w ramach umiejętnie prowadzonej pedagogiki artystycznej.
a co wiecie o przedszkolu nr25? ono tez jest w centrum
Witaj w Gdyni :)
Jeśli przedszkole, to tylko nr 16 przy Jana z Kolna. Moja cała trójka tam chodziła, a że są w bardzo różnym wieku, to mogłam poobserwować panie przedszkolanki, jak i dwie dyrektorki ( obecna pełni tę rolę od kilku lat )i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Nie wspominając o tym, że mnie też tam prowadzano, ale to było lata świetlne temu ;)
Naprawdę szczerze polecam i pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę zaproponować ci przedszkole gdynia http://pegaz.la/przedszkola-terapeutyczne/bezplatne-przedszkole-terapeutyczne-gdynia/ . Moja córka tutaj uczęszcza i szczerze mówiąc bardzo jesteśmy zadowoleni z wyboru. Ma zapewnioną tutaj bardzo dobrą opiekę, osoby tutaj pracujące mają wspaniałe podejście do dzieci