Widok

Nowe dane

Witam ja rowniez zostalem oszukany tylko troche w inny sposob poniewaz firma house jest na Pania Karoline ale to nie ona dziala w tej firmie tylko Pan Krzysztof (myslalem ze moj znajomy) ogolem wplacilem mu na konto kase za program 1300zl i programu nie otrzymalem a bylo to w styczniu po wielu probach kontaktu zwlaszacza meilowego oddal mi po swietach 400zl ale jest jeszcze mi winnien 900zl to jest nr komorki do niego 508 402 402 (jest aktywny ale nie odbiera) nr domowy 58-30-61-773 (podobno juz tam nie mieszka) a tak wyglada ta osoba http://www.myspace.com/chrisvinterra z mojej strony sprawa zostatnie skierowana na policje. Moj nr tel 782 037 713 Poznan
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no, cóż, to rzeczywiście przykre, że stałeś się ofiarą oszusta. zgłosić na policję możesz, to nic nie kosztuje, natomiast co dalej, to trudno przewidzieć. na pewno mocnym dowodem powinno być Twoje potwierdzenie wpłaty na jego konto. dobrze by też było, jeśli byś miał też jakieś potwierdzenie zwrotu tych 400zł(byłoby to uczciwe). natomiast prawdopodobna walka w sądzie o odzyskanie pozostałych 900zł mogłaby się okazać trochę trudniejsza, bo nie wiesz ile zapłaciłbyś adwokatowi, chyba, że byłby z urzędu, ale na to bym nie liczył. nie chcę w ten sposób odwodzić cię od odzyskania tych pieniędzy. rób, co uważasz za słuszne i nie popuszczaj. oszustów należy sprowadzać na ziemię, tylko uważaj, by nie odbyło się to wysokim kosztem dla ciebie.
życzę powodzenia. pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry