Widok

Nowy C.H.KLIF

Witam, czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące nowych sklepów?:) Chodzi mi o sklepy przystępne dla każdego człowieka, a nie te butiki których marki ogłosił już Klif. Nie wiem kto tam będzie kupował.
Oto ich wykaz:
Apart Exclusive, Baldessarini, Bagatt , Bandolera , Camel Active ,
Caterina ,
Charme Italy , Cosimo Martinelli , Dion, Perfumeria Douglas, Escada
Sport ,
Furla , Gerry Weber , La Parisienne , Liu Jo , L'occitane ,
Matinique ,
Monnari , Noble Place, Pabia , Patrizia Pepe , Pinko, Plus IT ,
Pollini ,
Prima Moda , Rosenthal , Solar , Stefanel , Time
Trend ,
Venezia , Wittchen, Puma, Gatta, EMPIK

Słyszałem że ma być podobno C&A i CCC, ktoś może potwierdzić? Przydałby się sklepy, których dziś nie ma w Gdyni, takie jak np. Zara, Reporter, New Yorker itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam że CCC bedzie ale to tylko słuchy... jakoś w tym CCC ostatnio nic ciekawego ale coś z moim gustem nie tak:)
13 otwarcie!
będzie też dwupiętrowy reserved :) ciekawe czy sklep z normalnymi butami jakiś się trafi
Świetnie, ze będzie ZARA - już tuptam nóżkami na odwiedziny :)
Będzie ZARA na 100%
Otwarcie w maju dopiero, ale wcześniej bo na początku kwietnia otwarcie takich sklepów jak Puma, Mohito (jest to inny sklep sieci House) oraz nowe powiększone Bomi.

W nowej części będzie też prawdopodobnie ESPRIT i to jak na razie jeden sklep dla normalnych ludzi, ale jest jeszcze 6 wolnych dużych powierzchni, a duże powierzchnie wypełniają raczej tańsze sklepy więc może coś jeszcze się fajnego trafi.
W Klifie przydałby się sklep z butami, bo na razie są tylko sklepy z butami do strojów galowych...
Są plotki o C&A i kolejnym CCC, ale bez żadnego potwierdzenia.
znajdą się tacy co będa kupowac w takich sklepach i wydawać tysiące zł:) a czy takie proste sklepy będą to nie wiem ale jestem za żeby były!:)
a kiedy wogóle otwarcie?piszą że wiosną a wiosna już:)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1737 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

perfumeria trojmiejska - proszę o opinie (50 odpowiedzi)

prosze o opinie? taka ktora dowozi do klienta

do góry