Widok

Nowy Sklepik?

Nowy sklepik otwiera się w Centrum Feniks , ciekawe jaki ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
piekarnia Eklerek juz jest zlikwidowana a ceny mieli konkurencyjne np. w porównaniu z cukierniami - piekarniami z Gdańska. Szkoda wielka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam z widzenia i nie miałam na myśli nikogo obrazić .... koniec dyskusji . Snoby ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
do zapałki;

Ironia? i w dodatku mała?

Obrażasz w poście powyżej sąsiadkę, którą bardzo dobrze znasz pisząc:
cyt."Sklepik otworzyła Pani , która nie jest "starą "mieszkanką Banina , tylko Pani z getta. ; ) : )"

I pomyśleć,że takie wpisy idą na konto starych mieszkańców Banina.

Oj nieładnie, nieładnie i jeszcze masz pretensje do Kaszuba.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja tez mieszkam w tym getcie i fakt wyglada to jak ciąg getta. No jak to ktos kiedys powiedzial "taki mamy klimat" tzn tak sie teraz buduje osiedla, kiedys wielka plyta i 12 pieter a teraz osiedla kamienic 4 pietrowych albo szeregi tudziez blizniakow czy mieszkan 2 rodzinnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aaa i żeby nie było sklepik polecam , bo prowadzi go osoba , która zna się na tym co robi ; ) ; ) a Ciebie kaszub podam za podjudzanie tlumu ; )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ludzie , Ja też jestem z osiedlowego getta i poprostu była to mała ironia i śmieje się z tych ludzi co piszą że my jesteśmy gettem ; ) no bo cóż zrobić inneg na ludzką głupotę ? Pozdrawiam i też polecam troche luzu ; )
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
A jakie to ma znaczenie czy stara mieszkanka czy nowa? Poziom Twojej wypiwiedźi jest żenujący: (
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Masz rację, zgłoś to najpierw do wychowawczyni w swojej klasie. Nie będzie cię przecież ktoś bezkarnie przezywał. Może na wywiadówce poskarży się rodzicom i dostanie w skórę, że dokucza kolegom i koleżankom w Vb.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
Zastanawiam się nad zgłoszeniem powyższego postu na policję. Nazywanie mieszkańców osiedla rodzinnego oraz familijnego gettem jest obraźliwe, a na to jest już paragraf. Co o tym sądzicie? Znalezienie takiej osoby nie będzie problem, bo jest znane jej ip
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
I to mi się podoba !!! Ja osobiście jestem zadowolona z naszych sklepików , tym bardziej że właściciele są naprawdę mili i pomocni w zakupach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
o gustach sie nie dyskutuje
Jeden lubi Villeroya p 100 zł za kieliszek inny Rosenthala a inny szkło z Ikea. Każdy ma cos odmiennego w ofercie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taki sklep jest bardzo potrzebny. Ja do takiego typu sklepu jeździłam do Wrzeszcza.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do Sklepu Piękny Dom, ktos napisał mydło i powidło ale czasem jak cos potrzebne jest to tam własnie dostaniesz.
Po co takie durne komentarze typu z czego się utrzymuje z asortymentu różnorodnego, chemia, szkło, kosmetyka, gosp. domowe i inne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam w nowym sklepiku, fajnie fakt, podoba mi sie i coś zakupię przed świetami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Pani nieszczęście radzi sobie całkiem dobrze, zapraszam do nowej siedziby, gdzie trochę mniej powidła :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
piękny dom może się schować- mydło i powidło, sieje kiczem ale nie ładne to co ładne tylko co się komu podoba. zastanawiam się jak ten sklep się utrzymuje???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
do wszystkich życzliwych pesymistów: sklep powstał z myślą o ludziach lubiących rzeczy ładne i niebanalne, których nie dostaniesz w sklepie za rogiem. w Baninie ten sklep nie ma konkurencji. od właścicielki wiem że niedługo rusza sprzedaż internetowa a od stycznia wchodzi do sprzedaży duńska marka bloomingville a z czasem nawet house doctor. jeśli ktoś zna się na trendach wie o czym pisze!!!! poza tym ta kobieta robi piękne rzeczy z pasją i podpowiada jak z prostych rzeczy zrobić coś naprawdę super. choć wie że nie będzie łatwo ma plan i pomysł na siebie. co niektórzy mogą jej tego pozazdrościć. życzę powodzenia!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety czarno to widzę,ale życzę właścicielom powodzenia, wiem jak trudno jest wyżyć dziś z handlu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Człowieku ale się czepiasz. ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyznam, że dobre:) uruchamiam posrednio, tak jak i jadę samochodem a nie koniecznie w samochodzie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry