Widok

Nowy proboszcz ?! Zadyma przy drodze...

Jak w temacie , a na poważnie to czym oni palą w tym przedszkolu (przy kościele) , że to tak kopci ?! Siekierę można powiesić w okolicy , a przejeżdżając główną drogą udusić się .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To reklama aby posyłać tam dzieci do przedszkola. Astma gratis.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie raz to wina opału. My w zeszłym roku mieliśmy węgiel, który tak kopcił. Też widziałam ten dym, ale tak w połowie Bojana kopcą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

W bojanie to najgorzej jest wieczorem na ulicy na dambnik. Kiedyś żona się przestraszyła że coś w samochodzie się pali. Masakra . Ludzie w nie macie sumiennia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety wszędzie znajdą się relikty, które czadzą syfem okolice. Jedyny sposób walki z tym to zgłaszać do odpowiednich organów, tylko że to walka z wiatrakami:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Smród z komina budynku na początku ul Na Dambnik nie do wytrzymania! . Podziwiam wyrozumiałość sąsiadów, jak oni to mogą wytrzymać Co do przedszkola przy kościele. to warto ujawnić ile rodzice płacą za opiekę, bo przecież nie za "co łaska". Z opłat nie stać kościoła na kupno ekologicznego opału albo podłączyć się do gazociągu? Chyba jest to już możliwe..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ewidentnie wina opału! Jeszcze trochę i będzie OK. Ogrzewanie będzie zmienione na mniej uciążliwe, podobno gazowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

może i tak , ale pewnie też ten słabej jakości opał rozpalany jest toną plastiku i innych śmieci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

@ mieszkaniec.Tego nie wiesz ani Ty, ani ja. A zatem są to zwykłe pomówienia. Widzę że nie po to mówisz o problemie, który owszem istnieje, aby go zasygnalizować. Tylko po to aby stworzyć tzw "g*wnoburzę". Nie idź tą drogą. Nie bądź "Ryśkiem ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

~Caranaugh . Zgadzam się nie WIEMY czym palą . Więc to nie pomówienie tylko podejrzenie popełnienia przestępstwa. Odpowiednie służby są od tego żeby to ustalić , ja mam zdjęcia z pełnym exif'em (min. data, czas i lokalizacja) . Mój błąd , że od razu nie zadzwoniłem na policję. Co do reszty się zgadzam , napisałem to na forum żeby poruszyć temat , czyli wywołać wg. Ciebie "g*wnoburzę" . Proponuję wypisywać tutaj inne podejrzane adresy , może jakiś życzliwy sąsiad co mu się nudzi będzie to regularnie zgłaszał. Może Wszystkim będzie się oddychało zdrowiej . Dygresji do Ryśka nie będę komentował . Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Popieram mieszkanca. Trzeba sprawdzić to przedszkole. Tym bardziej że tam dzieci są. Są one w niebezpieczeństwie. Takiego dymu jezcze nie widziałem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Oj jak masz zdjęcie ,to ja bym ruszał od razu do Komisji Europejskiej , po co się bawić w Policję ? A tak na serio. Jesteś taki wrażliwy , dawaj pierwszy swój adres, pobadamy powietrze wokół Twojej posesji,porobimy zdjęcia itd.... Jak historia i przysłowia uczą "złapał kozak tatarzyna, a tatarzyn za łeb trzyma". A jeszcze bardziej serio, po wczorajszej wieczornej mszy św, zapytałem się W OCZY ks. Proboszcza, o ewentualne palenie, rozpalanie plastikami, był mocno poruszony moim pytaniem. Widziałem że pytaniem tym i sugestią wyrządziłem mu przykrość. Powiedział,zgodnie z prawdą , że już raz podczas niedzielnego kazania poruszał ten temat, i "NIE,NIE PALI ŻADNYMI ŚMIECIAMI". Skoro tak powiedział , mi to w zupełności wystarczy. Ks. Piotr to uczciwy kapłan i człowiek. A jakiekolwiek wrzutki pod jego adresem, uważam za tworzenie właśnie "g*wnoburzy". Zaś podtrzymując "temat Ryśka"... on już ma wydeptane ścieżki do KE. ;-)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

uderz w stół, a nożyce się odezwą
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

do góry