Widok

O czym ON myśli jak milczy...

Czy któraś z Was to już wie? Moje doświadczenie jest takie, że ja mówię, opowiadam, komentuje, analizuję a ON milczy. Czy ON mnie w ogóle słyszy? Nie mogę uwierzyć, że są takie osoby jak Halewicz, który komentuje wszystko :) Większość panów, których znam prywatnie i zawodowo ogranicza komentarz do wieloznacznych pomrukiwań. Czy oni nie mają żadnych przemyslen?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
udami? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja się zgadzam z tym męskim pudełkiem nicości i kobiecym bzzzzz:) Właśnie ten stan omawiałam z kimś ostatnio....no i jak chcę go po wkurzać to się właśnie słodkim głosikiem pytam "o czym myyyyśliiiiiszzzzz??;)"
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
oooo nieeeee:)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
"...udusilabym wlasnymi udami."

Wcale nie najgorszy rodzaj śmierci ;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chce wiedziec w jakich okolicznosciach udusilabys go udami...:)
Ja nie przeszukuje milczenia, tylko mam ogolna refleksje, potwierdzona dzis przez Halewicza, ze za tym milczeniem kryje sie pudelko nicosci niestety ;)
Tylko nie próbuj tam wieszać obrazków!!! I zabieraj te kwiatki!!!! ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za późno...Firanki już wiszą ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hm... ~:)
Szalenstwo z Wami
Uciekam przed TV, posmiac sie (jeszcze raz) z "Wild Hogs"

http://www.youtube.com/watch?v=SQQoMa9n3G0
Mój mąż nigdy nie czytuje żadnych forów ale to nie znaczy, że jest osobą nie interesującą się Światem. Wręcz przeciwnie - ma umysł otwarty na wszystko co go otacza, interesuje się tym, pogłębia wiedzę i chłonie to co go interesuje. Jedni lubią pitolenie o niczym z osobami, których się nawet nie znają, a inni preferują inne sposoby rozrywki. Wśród moich znajomych jest masa ciekawych, mądrych ludzi ale nie wiem czy ktokolwiek z nich czytuje fora... powiem tak - wątpię by ktokolwiek to robił. Pełno tu tak naprawdę gadania o niczym i rzadko można znaleźć ciekawy wątek a tym bardziej jeszcze ciekawsze odpowiedzi :-( dlatego przestałam tu zaglądać tak często jak robiłam to kilka lat wstecz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
kiedy facet milczy jest po prostu w "pudełku nicości":P W przeciwieństwie do nas oni potrafią nie myśleć o niczym:D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Faceci ogólnie są prości "w obsłudze".
Chcesz coś - to wyraźnie musisz powiedzieć czego chcesz.
Facet się nie domyśli czego Ty od niego oczekujesz póki tego nie usłyszy. On zrobi dla Ciebie wszystko ale musi wiedzieć co to tak właściwie jest.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
To my kobiety mamy bardziej pokręcone umysły. Oczekujemy domysłów z ich strony, tego by raz zachował się tak a za chwilę zupełnie inaczej, to co jest dla nas miłe dzisiaj wcale nie oznacza, że jutro będzie równie miłe, itp, itd... Trudno się im dziwić, że kompletnie ich to dezorientuje. Raz chcemy faceta czułego, za chwilę męskiego i tych przykładów można by było wymieniać w nieskończoność. Nasze mózgi są po prostu zupełnie odmienne. To co dla nas jest bardzo ważne - dla nich jest kompletnie bez znaczenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
łoo boże- jak milczy?? to już koniec ;) mój tez tak milczał i milczał po czym wymyślił, że zasługuje na kogoś lepszego! no i niestety miał rację :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Sek w tym, ze taki Halewicz, Cross czy Sadyl to sa wszystkim zainteresowani

Proszę nie używać imienia mego nadaremno :)

> Czy szczytem szczescia dla faceta jest cisza nad jeziorem, w jednej rece piwko a w drugiej wedka i juz?

Odpowiadając starym dowcipem: nie wiem. Nigdy nie byłem żonaty.

Zapewne przy jazgocżącej kobiecie optimum jest mała enklawa typu garaż czy piwnica. Jeśli tego brakuje, pozostaje wędka i wódka.

Proporcje uzależnione od stopnia stresu, alienacji i inteligencji faceta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kachna!
- albo jesteś facetem (tfu)
- albo jesteś lesbijką (tfu)
- albo CIĘ UWILBIAM :)

A powaznie: Tak właśnie jest. Mózgi mężczyzn są zupełnie inaczej zbudowane.
Oprócz mańkutów, pedałow i artystów, żaden mężczyzna prawie wcale nie używa prawej półkuli.
Facet nie domyśli się niczego - trzeba mu to powiedzieć, w jak najmniej zawoalowanej formie.
Do faceta się gada krótko i treściwie. Każde słowo więcej oznacza zmniejszenie szansy na dotarcie przekazu o połowę :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
lekki cytat dla odmiany z jakiejś tam książki:
"Co kobieta myśli ( w oryginale baba)mówiąc proste zdanie , normalny człowiek nie zgadnie.
Pytanie - jesteś głodny ?
interpretacja-podstawowa , ja jestem głodna;
pośrednia.Zapomniałeś , ze mieliśmy wyjść na kolację ?
prawdopodobna.Nie chce mi się jeść , ale pewnie zaraz mi będziesz zawracał głowę obiadem;
pewna .Trzeba iść na zakupy .
naturalnie możliwych jest kilkanaście innych , gdyż kobieca logika i zdrowy rozsądek wykluczają się z definicji."
nie całkiem się z tym zgadzam , ale coś w tym jest
pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
facet co nie lubi piłki i nie lubi wędkarstwa, nie lubi żużla i koszykówki, imprez masowych itp :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kachna bez wątpienia jest kobietą:P Fajna babka:) A tak po za tym - dobrze mówi, dać jej piwa:)
fenicjan ~:)
To moja pierwsza dzis kawa a juz mi oko lata kiedy czytam ten chaos.
Naprawde mozna tak?!
Teraz wiem dlaczego Maz ciagle mnie pyta:
"Czy ty jeszcze w ogole myslisz... o mnie?"
"To my kobiety mamy bardziej pokręcone umysły. Oczekujemy domysłów z ich strony, tego by raz zachował się tak a za chwilę zupełnie inaczej, to co jest dla nas miłe dzisiaj wcale nie oznacza, że jutro będzie równie miłe, itp, itd... Trudno się im dziwić, że kompletnie ich to dezorientuje. Raz chcemy faceta czułego, za chwilę męskiego i tych przykładów można by było wymieniać w nieskończoność. Nasze mózgi są po prostu zupełnie odmienne. To co dla nas jest bardzo ważne - dla nich jest kompletnie bez znaczenia."

Żeby tak wszystkie kobiety to rozumiały.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry