Widok

O czym ON myśli jak milczy...

Czy któraś z Was to już wie? Moje doświadczenie jest takie, że ja mówię, opowiadam, komentuje, analizuję a ON milczy. Czy ON mnie w ogóle słyszy? Nie mogę uwierzyć, że są takie osoby jak Halewicz, który komentuje wszystko :) Większość panów, których znam prywatnie i zawodowo ogranicza komentarz do wieloznacznych pomrukiwań. Czy oni nie mają żadnych przemyslen?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
sorry nie doczytałam, o pudełku było wcześniej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mężczyźni mają swoje "pudełko nicości";) zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakbym czytala watek prowadzony przez 13 latki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahha, świetne! ale się uśmiałam :)
Jednak za najciekwszy post w tym wątku uważam ten z duszeniem faceta udami. Wyjątkowo sugestywny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jeszcze gorzej. Pojawiły się przypuszczenia, że jest chęć przytulenia i ... Będę obserwowała rozwój sytuacji.
Kruszynka, my sie jeszcze nie zaczelismy przytulac, a ja juz musze deklarowac publicznie, ze cenie mojego meza nad wszystko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawe zjawisko. Gdy tylko ludzie tu zaczynają się przytulać- to zaraz afera.
Czyli jednak...Nie o przytulanie a o Hala tu chodzi...
:(
> oswiadczam, ze mojego meza, ojca moich dzieci cenie bardziej niz Halewicza z forum

No i to mi się podoba :)
Nie Halewicz, jak widzisz jestem postawiona pod sciana...Nikt sie nawet za Twoimi plecami nie przytuli na tym forum.
może tak byście zeszli ze mnie, co? ^_^
@sadyl
Zwracam honor. Czytałam po łebkach i usprawiedliwiam się tym, że równolegle miałam otwarty plik z bardzo ważną dla mnie umową, którą dziś mam podpisać...
Nie przewidziałam, że zrobiłeś do naszego przutulania założenia, które wymagają skupienia godnego umowy o której wspomniałam :)
Bardziej martwi mnie to, ze wirtualne przytulanie podyktowane jest wylacznie Twoja niechecia do Hala...
Doceniam też, że moj post wzbudza chęć przeprowadzenia psychoanalizy Pannakotty :)
Niniejszym wiec oswiadczam, ze mojego meza, ojca moich dzieci cenie bardziej niz Halewicza z forum. Co nie oznacza, ze wyrzekam sie wszelkich forumowych inklinacji :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl, ja jeszcze niejednokrotnie Cię wkurzę ;-)
@Pannakota

Dopowiem jeszcze jedną rzecz. Troszkę rozwlekle, ale warto abyś to przemyślała.

Swego czasu K&K i Hal mnie wkur##li - nadinterpretacją tego, co pisałem - czy wręcz wkładaniem mi w gębę nie moich słów.

Do tego stopnia, że nawet nieziemskie i ulotne Stworiczko się zjeżyło.

Zaprawdę, powiadam Ci - mało jest rzeczy tak w****i##cych jak udowadnianie swojego niewielbłądztwa.

I teraz tekst na całkowicie poważnie:

Skoro Twój facet ucieka do "nothing boxu" to może go po prostu czymś takim wkur##iasz?

A, ponieważ Cię kocha i nie chce Cię ranić, zamiast walnąć w stół lub w pysk - woli zmilczeć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
> A jak cenie męża bardziej od Halewicza to już mne nie przytulisz...?

Kachna chyba ma rację w kwestii Twojego czytania ze zrozumieniem.
Czyż nie napisałem:
"Pójdźmy na kompromis: napisz, że cenisz swojego męza bardziej od Halewicza, to Cię przytulę :)"

Albo czytasz "po łebkach" albo widzisz inną treść tam, gdzie jej nie ma.

Wątek oczywiście żartobliwy - aczkowliek może Pannokoto zastanów się nad powyższymi (moimi i Kachny) uwagami.
@Kachna
Naturalnie, w pelni sie z Toba zgadzam i rowniez zyje w partnerskim, dlugoletnim zwiazku...

Nie traktujmy tego watku jednak tak smiertelnie powazne ;)

Sa miedzy namikobietami i mezczyznami pewne roznice i to przyznac trzeba. Od jutra jak tylko zaczna sie mecze i tak kazda z nas to poczuje, czy to bedzie zwiazek bardziej czy mniej partnerski :)

Dziekuje za Twoj wpis i pozdrawiam!
@Sadyl

A jak cenie męża bardziej od Halewicza to już mne nie przytulisz...?

Tej drugiej ew. alternatywy jednak nie biore pod uwage ;)
Pisałam już kiedyś na temat mojego związku...
Moje małżeństwo opiera się na partnerstwie. Jesteśmy przyjaciółmi którzy wiedzą o sobie wszystko i każde wie jak wspierać drugiego w trudnych chwilach, jak dbać o siebie nawzajem, jak się szanować i nie robić sobie krzywdy. Dla nas ważne jest to by druga osoba czuła się szczęśliwa. By jej nie ranić, pomagać jej i być w stosunku do niej w 100% fair.
Ale na takie traktowanie każda ze stron musi sobie zasługiwać... jeśli spotyka się na drugą osobę, która jest dobrym człowiekiem to po prostu nie można jej skrzywdzić. Nie zasługuje na to w żaden sposób.
Mieliśmy dużo szczęścia trafiając na siebie. Jesteśmy ze sobą 19 lat a w małżeństwie 14 :-) piszę to by nikt nie myślał, że tylko na początku znajomości jest tak pięknie... oczywiście czasem nasze poglądy są rozbieżne ale wówczas siadamy i rozmawiamy by znaleźć punkt wspólny. Bycie z kimś to ciągłe kompromisy z obydwu stron. Nie można myśleć tylko o sobie ale również o swoim partnerze. Jeśli szuka się rozwiązań to takich by odpowiadały obydwu stronom.
Każdemu życzę znalezienia człowieka przy boku którego spędzanie czasu to czysta rozkosz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba przestaję rozumieć kobiety :-(
Jaki wściekły? Po czym Ty to wywnioskowałaś?
Jasno i wyraźnie pisze o co mu chodzi ale mam wrażenie, że nie czytasz tego ze zrozumieniem albo dopowiadasz sobie jakieś dziwne rzeczy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry