Widok

O czym ON myśli jak milczy...

Czy któraś z Was to już wie? Moje doświadczenie jest takie, że ja mówię, opowiadam, komentuje, analizuję a ON milczy. Czy ON mnie w ogóle słyszy? Nie mogę uwierzyć, że są takie osoby jak Halewicz, który komentuje wszystko :) Większość panów, których znam prywatnie i zawodowo ogranicza komentarz do wieloznacznych pomrukiwań. Czy oni nie mają żadnych przemyslen?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
Polecam seans koedukacyjny "Zaklinacz kobiet" lub "jak rozmawiać z chłopem jełopem" on wyjaśni Ci róznicę w postrzeganiu Świata przez mężczyzn i kobiety.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111009/MAGAZYN/591779172
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak facet zainteresowany tematem to porozmawia a jak nie zainteresowany to oleje :)

a powiedz mi jak ładujesz akumulator w aucie, chętnie poznam twój sposób :) o spalonym nie porozmawiamy bo się nie znam na piłce :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo byłoby nudno
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nieodparte wrazenie, ze niektorych nic nie interesuje. Dla dobra moich relacji nauczylam sie nawet co to spalony i jak ladowac akumulator w aucie, ale to i tak nie pomaga. ;)
Dlaczego wszyscy nie moga byc tacy jak Halewicz...? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22
mają mają :)

tylko jest pytanie czy napewno sa zainteresowani tematem czy np mówisz coś i pzeszkadzasz grać w diablo :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry