Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koleżanka też robiła u prawdziwego złotnika, polecanego tutaj zresztą, zapłaciła połowę mniej i miała dwu kolorowe. Po miesiącu rozpadły się na pół. Może miała pecha, może nie.
bo Czarkowski to nie jest złotnik to jak może mieć swoje wzory ja zamawiałam u złotnika z tradycjami i nie płaciłam 800zł za robociznę
My mamy od Czarkowskiego, Łazur ale kolekcja nie pamiętam.

Czekaliśmy koło 2 tygodniu, robocizna ok 800 zł, plus nasze złoto.

Obrączki ładne, czy trwałe się okaże, na razie minęły 3 miesiące i lekkie rysy z naszej winy :)

Pozdrawiam
oglądam stronę Czarkowskiego i widzę że on nie ma żadnych swoich wzorów, tylko handluje obrączkami innych firm, ciekawa jestem czy ma chociażniższe ceny niż inny handlowcy ?
http://www.goldmark.com.pl/
My kupowaliśmy tutaj,zapłaciliśmy 1650 zł z tylko ich złota. Wyglądają ślicznie, nie wiem jak z użytkowaniem bo na razie czekają na termin, ale znajomi tam zamawiali i są bardzo zadowoleni.
czyli 200 zł plus 4 g złota , to w sumie jakieś 700 zł, jak wszędzie
zależy od tego ile masz złota, i ile ważą obrączki które chcesz zamóić, my mieliśmy 12g ruskiego złota, i zrobienie 8g obrączek ze złota żółtego kosztowało nas 200zł
jestem zadowoloną klientką p. Bielaka, też go polecam, on też bierze złoto w rozliczeniu
A ile wynosi robocizna jak ma się własne złoto?
Odebrałem dzisiaj obrączki od Czarkowskiego. Szybko, sprawnie i bez problemów. Złoto miałem swoje - rosyjskie, czerwonawe w kolorze. Nie było problemów z pozbyciem się czerwonego odcienia - wyszły piękne, żółto-złote obrączki w cenie robocizny. Oczekiwanie: 1,5 tygodnia.
my właśnie odebraliśmy swoje obrączki od Czarkowskiego i jesteśmy zachwyceni! były gotowe w 2 tygdnie, według naszego wzoru i z naszego złota, więc wyszły ekstra tanio! polecamy wszystkim którzy się nie moga zdecydować :)
My tez zakupilismy u czarkowskiego - właśnie czekamy na odbiór i juz nie mogę, bo zmodyfikowaliśmy wzór na swój własny :)
My też polecamy Czarkowskiego- bardzo profesjonalna obsługa, obrączki wykonane zgodnie z każdym naszym najmniejszym fochem (bo pomimo ogromneeeego wyboru, chcieliśmy jeszcze pomarudzić i nie było z tym problemu), do odbioru po równiutko 2 tygodniach, cenowo zgodnie z naszymi przewidywaniami, grawer, możliwość poprawek. Bardzo dobre wrażenie i obrączki są piękne!
Jeśli obrączki to tylko u Czarkowskiego!!!
prawie 1000 zł za robocizne u złotnika w lotni to nie jest tanio
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a spradzalalas u konkurencji? Mnie wyszlo 600zł wicej niz mowil na poczatku. Chyba Pani Aga to żona właściciela!! Ja nie jestem zadowolony z ceny, jakosc ok.
Co wiecej okazalo się pozniej przy piwku ze znajomymi, ze kiedyś tez tam byli i też ich przyciał. ODRADZAM, bo wplacicie zaliczke i bedziecie mieli d... tak jak ja, chyba, ze lubicie przeplacać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
odradzam zlotnik lotnia - przycina na zlocie, drogo liczy przy wymianie. cena przy odbiorze kilkaset wyższa. Z resztą jak wejdziecie do środka zobaczcie dwóch gości, jeden wporzadku starszy a drugi to tez starszy koles ale w dresach obwieszony zlotem do tego nieprzyjemny - zaluje ze dalem zaliczke ale zapewniali ze wyjdzie tanio. Dlatego ODRADZAM
ja podpisuję się pod opiniami o Bielaku
Podpisuję się pod opinią dziweczyn dotyczącą Czarkowskiego :-)
Czarkowski na Grunwaldzkiej REWELACJA duży wybór i w ogóle wszystko co piszą o nim to prawda. POLECAM
do góry