Widok

OBRĄCZKI...

Dziewczyny czy znacie dobrego taniego jubilera, który robi szybko obrączki??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamawiałam w Lotni na Zaspie - jubiler koło poczty. Dawalismy swoje zloto w rozliczeniui w sumie czekaliśmy chyba tydzień z tego co pamiętam. A obrączki bardzo ladne i niedrogie, dozywotnia gwarancja, zmiana rozmiaru itp. w cenie usługi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki za informacje:)
jubiler Czarkowski na Grunwaldzkiej w Gdańsku (pomiędzy manhatanem i jantarem) - nasze były do odbioru po tygodniu

dobre ceny, miła i profesjonalna obsługa - polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.jubilermj.pl/ gorąco polecam, my mamy od nich obrączki i jesteśmy baaardzo zadowoleni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko nie APART!!!!!!!! Drogie i wadliwe! Zapałacilismy 3500 zł i 3 dni po ślubie wysłaliśmy reklamacje- obraczki wygladały koszmarnie- wstydziłam się pokazać rodzinie obrączki juz na poprawinach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my dziś odebraliśmy obrączki z Abrahama w Gdyni
baaardzo polecam!
tylko nie tego od 10 lutego a bliżej Starowiejskiej.. idąc od Starowiejskiej po lewej str
bardzo sympatyczni
szybko, sprawnie, tanio
Robiliśmy obrączki ze swojego złota i zapłaciliśmy tylko za robociznę
300 + 100 za zmianę koloru złota z "radzieckiego" na nowoczesny żółty :)
razem 400zł
zrobione bez fochów w tydzień
to ich standardowe terminy bez poganiania
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znalazłam adres na pieczątce

Zakład Złotniczy
Andrzej Borek
Abrahama 8
Gdynia
tel 621 78 25

wzory Łazura

POLECAM!
image
a ile mniej wiecej kosztuja obraczki u normalnego zlotnika jak nie ma sie zlota swogo?? ktos wie jakie sa stawki?
My na Zaspie w Goldexie placilismy za swoje 1400 zl.
image
my mamy z kruka, klasyczne, na zewnątrz wypukłe, wewnątrz soczewkowe - płaciliśmy troszkę ponad 1.200zł za parę (5mm)
image
u "zwykłych" jubilerów ceny są "ruchome" - ustalane w dniu zakupu w zależności od ceny złota w danym dniu/tygodniu
większe firmy - kruk, apart (niepolecany na forum przez kilka mężatek), yes, schubert itd. mają ustalone ceny i generalnie nie podwyzszają ich
w tych sieciowych też łatwo złapać jakąś promocję (myśmy np. w kruku załapali się na promocję -20% na dzień matki; teraz widziałam jest -10%)
w schubercie (np. w carefour na morenie) czy jubiltonie (np. auchan Gdańsk, galeria bałtycka) też widziałam -20% w promocji wiosennej (jeszcze wcozraj wisiała ta promocja)
image
My też Mamy od Czrkowskiego z Wrzeszcza. zapłacilismy 1500zł a są śliczne:) Ma mieć ez biżuterie ślubną więc można wszystko załatwić od razu. polecam:)
tak Czarkowski robi w dwa tygodnie mi osobiście zrobił w tydzień :D wzór z aparta a cena już nie :) naprawde polecam szybko i tanio
My zamówiliśmy w Apart. Po pierwsze, ich ceny są znacznie niższe od Yes i Kruka (mówię o obrączkach klasycznych, bez udziwnień, piaskowań itd.). Po drugie, u Kruka czeka się 6 tygodni, w Yes 3-4, a w Apart 10 dni.

Ponadto jedynie tam naprawdę podobał mi się i kolor złota, i wzornictwo, i fachowość, z jaką nas obsłużono.

Podsumowując - polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aha, cena za parę 900 z małym hakiem.
My także polecamy P.Jubilera Czarkowski.Miła obsługa,przystępne ceny.Obrączki odebraliśmy po tygodniu.
Apart wiekszosc swoich wyrobow (jesli nie wszystko) sprowadza z... Chin :))
To tez niestety ma przelozenie na jakosc. Poza tym, jak juz w innym watku wspomnialam, 'apart' to malo szczesliwa nazwa dla czegos, co ma byc symbolem wiezi miedzy malzonkami i stalego zwiazku..
imageimage
Kamiku, przy poprzednim małżeństwie miałam obrączkę z Kruka. Stopień jej zużycia, wycierania się itd był piorunujący i więcej nic w tym salonie nie kupię. Apart ma rozsądne ceny i ładne wzornictwo - mogę tylko powtórzyć, że w mojej ocenie był najlepszym wyborem. Co do nazwy - na litość boską... Na tej zasadzie powinnam mówić, że mój pierwszy związek rozdziobały KRUKi i wrony. :)))
hahha dobre Sosna z tymi krukami, też mamy już upatrzone obrączki w Aparcie ale trochę zniechęciły mnie niektóre wcześniejsze posty więc już sama nie wiem, A długo macie te obrączki ?

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry