Widok
jubiler Czarkowski na Grunwaldzkiej w Gdańsku (pomiędzy manhatanem i jantarem) - nasze były do odbioru po tygodniu
dobre ceny, miła i profesjonalna obsługa - polecam!
dobre ceny, miła i profesjonalna obsługa - polecam!
http://www.jubilermj.pl/ gorąco polecam, my mamy od nich obrączki i jesteśmy baaardzo zadowoleni:)
a my dziś odebraliśmy obrączki z Abrahama w Gdyni
baaardzo polecam!
tylko nie tego od 10 lutego a bliżej Starowiejskiej.. idąc od Starowiejskiej po lewej str
bardzo sympatyczni
szybko, sprawnie, tanio
Robiliśmy obrączki ze swojego złota i zapłaciliśmy tylko za robociznę
300 + 100 za zmianę koloru złota z "radzieckiego" na nowoczesny żółty :)
razem 400zł
zrobione bez fochów w tydzień
to ich standardowe terminy bez poganiania
baaardzo polecam!
tylko nie tego od 10 lutego a bliżej Starowiejskiej.. idąc od Starowiejskiej po lewej str
bardzo sympatyczni
szybko, sprawnie, tanio
Robiliśmy obrączki ze swojego złota i zapłaciliśmy tylko za robociznę
300 + 100 za zmianę koloru złota z "radzieckiego" na nowoczesny żółty :)
razem 400zł
zrobione bez fochów w tydzień
to ich standardowe terminy bez poganiania
u "zwykłych" jubilerów ceny są "ruchome" - ustalane w dniu zakupu w zależności od ceny złota w danym dniu/tygodniu
większe firmy - kruk, apart (niepolecany na forum przez kilka mężatek), yes, schubert itd. mają ustalone ceny i generalnie nie podwyzszają ich
w tych sieciowych też łatwo złapać jakąś promocję (myśmy np. w kruku załapali się na promocję -20% na dzień matki; teraz widziałam jest -10%)
w schubercie (np. w carefour na morenie) czy jubiltonie (np. auchan Gdańsk, galeria bałtycka) też widziałam -20% w promocji wiosennej (jeszcze wcozraj wisiała ta promocja)
większe firmy - kruk, apart (niepolecany na forum przez kilka mężatek), yes, schubert itd. mają ustalone ceny i generalnie nie podwyzszają ich
w tych sieciowych też łatwo złapać jakąś promocję (myśmy np. w kruku załapali się na promocję -20% na dzień matki; teraz widziałam jest -10%)
w schubercie (np. w carefour na morenie) czy jubiltonie (np. auchan Gdańsk, galeria bałtycka) też widziałam -20% w promocji wiosennej (jeszcze wcozraj wisiała ta promocja)

My zamówiliśmy w Apart. Po pierwsze, ich ceny są znacznie niższe od Yes i Kruka (mówię o obrączkach klasycznych, bez udziwnień, piaskowań itd.). Po drugie, u Kruka czeka się 6 tygodni, w Yes 3-4, a w Apart 10 dni.
Ponadto jedynie tam naprawdę podobał mi się i kolor złota, i wzornictwo, i fachowość, z jaką nas obsłużono.
Podsumowując - polecam.
Ponadto jedynie tam naprawdę podobał mi się i kolor złota, i wzornictwo, i fachowość, z jaką nas obsłużono.
Podsumowując - polecam.
Kamiku, przy poprzednim małżeństwie miałam obrączkę z Kruka. Stopień jej zużycia, wycierania się itd był piorunujący i więcej nic w tym salonie nie kupię. Apart ma rozsądne ceny i ładne wzornictwo - mogę tylko powtórzyć, że w mojej ocenie był najlepszym wyborem. Co do nazwy - na litość boską... Na tej zasadzie powinnam mówić, że mój pierwszy związek rozdziobały KRUKi i wrony. :)))