Widok

ODPRAWY DLA PRACOWNIKÓW Z OLSZTYNA

Bomi Temat dostępny też na forum:
bardzo proszę o informacje o odprawach z Olsztyna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ktoś oprócz mnie dzwonił do kadr bo jestem ciekawa co wam kadrowe powiedziały czy to samo co mi czy znowu coś ściemniają?
ja byłam osobiście ,naprawdę pracują i do konca mięsiaca będzie kasa ale jeszcze nie robiły przelewów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam nadzieję,że już robią przelewy w dniu dzisiejszym?
dostał ktoś kasę ???
Ja i moi znajomi nie mamy.Olsztyn.
ciekawe czy zaczęły przelewać kasę?? nie ma sensu dzwonić i przeszkadzać ale miejmy nadzieję, ze działają tylko jak nikt do tej pory nie daje znaku to nie jest dobrze jednak to prawie 1000 osób .
Zgadzam się całkowicie z mambo, naprawdę nie ma sensu dzwonić co chwilę do kadr i zadręczać te panie telefonami i przeszkadzać im w pracy, one potrzebują teraz najbardziej ciszy i spokoju, przecież muszą wszystko sprawdzić przeliczyć, a przypominam że jest nas około 1000 osób, i nikt z nas nie chciałby mieć na kącie za mało przelanych pieniążków. I nie dziwię się, że nie chcą już odbierać telefonui, bo ja też bym tak zrobiła słysząc w słuchawce po raz setny to samo pytanie. Lepiej tą całą energię którą wkładacie w to natarczywe dzwonienie, wykorzystajcie na szukanie pracy. Nie rozumie tych osób które na tym forum potrafią tylko biadolić i użalać się nad sobą, zamiast wziąć się w garść i poszukać sobie pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie oni dadza te pieniadze w ostatnim mozliwym momecie czyli przelewy zrobia 31pazdziernika popołudniu bo przytrzymanie takiej kasy chociaz pare dni to sa zarąbiste odsetki
dzwoniłam podobno przelewy wysyłają .
W Bydgoszczy też cisza ale cierpliwie czekamy,może dzisiaj?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale byłby miły weekend co?
oj było by suuuuper ale Panie Kadrowe nieraz ściemę waliły więc przykro mi ale nie wierzę .
Ja tez nie wierze bo jak by robiły dziś przelewy to już by ktoś miał kase. One tylko nas zbywają.
N o cóż ,te Panie maja z czego żyć więc najedzony głodnego nigdy nie zrozumie.Pozostaje nam tylko czekać!!!
Nawet jakby zrobiły przelewy dzisiaj to na kontach będziemy mieć dopiero w poniedziałek. Chyba że zrobiły wcześnie rano w co wątpie
nie w poniedzialek tylko w ten sam dzien musisz miec przelew
nowe prawo unijne, banki nie maja prawa przetrzymywac pieniedzy, musze je zaksiegowac od razu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dalej brak kasy na koncie :(
W Gdansku też:(
Przetrzymają do końca nas!bo oni nie wiedza co to jest brak kasy na życie!
u mnie też cisza ,ja nie wiem jak one tak mogę my czekamy 2 miesiące na kasę .
do góry