Widok

ODPRAWY DLA PRACOWNIKÓW Z OLSZTYNA

Bomi Temat dostępny też na forum:
bardzo proszę o informacje o odprawach z Olsztyna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pieklić się kasę dostaniecie, ale teraz poważnie tak samo jak Wy co dzień sprawdzałem konto i nic włodarze z Bomi musieli zarobić na nas , na odsetkach od takich kwot t Pan J.....ki i Pan Gó .....k z Zarządu pojadą sobie z odsetek z naszych " robolskich " pieniędzy pojadą sobie smażyć jaja do "ciepłych krajów ". Z chamów Panów nie zrobisz .Taki kraj.Pozdrawiam i trzymam kciuki były pracownik tej "szemranej " firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś wie ile potrwa przelanie tych pieniedzy na nasze konta?? zastanawiam się czy na Święta już bedą
wiem że bomi ma już przelewy robić bo dzwoniłam do funduszu i mają już pieniądze na swoim koncie ja pracowałam do końca września
Nie dostałam odprawy!!! prace zakończyłam 6 pazdziernika wciąż czekam i zastanawiam się czy kiedykolwiek raczą mi przelać te pieniądze
PIŁA TEŻ DOSTAŁA ODPRAWY
Tak jak było w cytowanym wcześniej na forum rozliczeniem z funduszu dostały osoby które pracę zakończyły max do 15 września i wcześniej.
Ma się rozumieć to jest tak, że osoby wczesniej zwolnione (te ze skróconym okresem wypowiedzenia) dostały odprawy teraz, a pozostałe w terminie poźniejszym?
ja (mrągowo) mam w bgż i mialam 31.10 gdzies tak ok 17 juz napewno.
a ja dalej nie mam...
ja mam w bgż ale kaski nie mam no nic,cieszę się za resztę
Czyli moja przygoda z BOMI, Bogu dzieki, się zakończyła. Obym nigdy w życiu takich pracodawców nie miał!
WBK tez ma!!!!!!! az nie wierze!!!
m bank tez jest
olsztyn pko sa ma kasę
Co prawda w oczy kole? Karniak Ty to uważaj żeby ci z tych nerwów jakaś żyłka pierdząca nie pękła. Kiedy zaczynałam pracę w Bomi, to ty nawet nie wiedziałeś że taki sklep istnieje, a pomimo tylu lat przepracowanych w tej firmie, nie sieje paniki i nie czekam tylko na tę kasę z odprawy. Oczywiście kasę już dostałam i tego samego życzę wszystkim byłym pracownikom tej firmy, bo każdemu ta kasa się należy, ale nie lubię jak ktoś wprowadza zamęt i niepotrzebną panikę.... a tak w ogóle to nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu wypowiedzi tz. wulgaryzmów. Świat na BOMI się nie kończy, trzeba wziąć się w garść i do przodu, a nie biadolić i narzekać na tym forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
cieszę się bardzo że macię kasiorkę szalejcie .pijcie za nasze BOMI ja jeszcze niemam ale czekam
dzięki olka olek,to już wiem że warto wyjśc z chaty
w snopkach czy w balotach może być luzem pozdrawiam gorąco
krytykujecie,a po co siedzicie na tym forum,sami czekacie na odprawe,jak byście nie czekali to nie marnowaliście by tu czasu.po co się nabijac,ja patrze bo ekstra kasa mi się przyda i się nie cierpliwie i nikogo nie krytykuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ci chętnie pożyczę:) 100% odsetki hehe
do góry