Widok
Nie pieklić się kasę dostaniecie, ale teraz poważnie tak samo jak Wy co dzień sprawdzałem konto i nic włodarze z Bomi musieli zarobić na nas , na odsetkach od takich kwot t Pan J.....ki i Pan Gó .....k z Zarządu pojadą sobie z odsetek z naszych " robolskich " pieniędzy pojadą sobie smażyć jaja do "ciepłych krajów ". Z chamów Panów nie zrobisz .Taki kraj.Pozdrawiam i trzymam kciuki były pracownik tej "szemranej " firmy.
Co prawda w oczy kole? Karniak Ty to uważaj żeby ci z tych nerwów jakaś żyłka pierdząca nie pękła. Kiedy zaczynałam pracę w Bomi, to ty nawet nie wiedziałeś że taki sklep istnieje, a pomimo tylu lat przepracowanych w tej firmie, nie sieje paniki i nie czekam tylko na tę kasę z odprawy. Oczywiście kasę już dostałam i tego samego życzę wszystkim byłym pracownikom tej firmy, bo każdemu ta kasa się należy, ale nie lubię jak ktoś wprowadza zamęt i niepotrzebną panikę.... a tak w ogóle to nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu wypowiedzi tz. wulgaryzmów. Świat na BOMI się nie kończy, trzeba wziąć się w garść i do przodu, a nie biadolić i narzekać na tym forum.