Widok

ODPRAWY DLA PRACOWNIKÓW Z OLSZTYNA

Bomi Temat dostępny też na forum:
bardzo proszę o informacje o odprawach z Olsztyna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie odbierają Panie tel. chciałem zapytać czy dziś zrobią przelewy?czy jak zwykle walną ściemę tak wprost a co mi tam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zawracajcie głowy tym kobietom niech robią co mają a nie odbierają telefony. Tak wam sie po kase spieszy a nie dacie im pracować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze ktoś dzwonił do kadr ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jezu ludzie głusi jesteście?????? Dajcie im zrobić te przelewy!!!! Ja też czekam i mam wrażenie że dzięki tym co non stop tam dzwonią trwa to tak długo!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
bądzcie cierpliwi.ja pracuje na fikakowie u nowego pracodawcy i panie z kadr robią u nas zakupy.w zeszłym tyg naliczały już i lada dzień mają być przelewy.ja też czekam na odprawę.
do srody bedzie kasa napewno
123, to poczekaj sobie jeszcze miesiac
po to sa telefony aby dzwonic a one od tego aby odbierac
to sa telefony sluzbowe wiec to ich obowiazek, prywatnego mozesz sobie nie odbierac jak nie chcesz rozmawiac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
w Olsztynie jest tylko 1 pani jak się z tą Panią widziałam to miała puszczać po 14 i jutr rano.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przecież przelewy ida z Gdyni nie z Olsztyna !!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani z Olsztyna miała po 14 puszczać wiatry...
nie lepiej dzwonić i ubliżać wiatry to pewnie ty puszczasz z nudów...kasa to przechodzi przez kadry ..w Olsztynie dla pracownikow z Olsztyna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ciekawe czy panie kadrowe sie wyrobia
Dlaczego miesiąc skoro muszą wpłynąć do końca października, bądź poważny człowieku. Jeśli będziesz im przeszkadzał to wydłużysz nasz czas oczekiwania
ja myślałem że już dziś zaczną przelewać bo od środy sprawdzały przecież czy wszystko ok ale wychodzi na to że dziś też sprawdzały :(
Nawet jeśli zrobiły dzisiaj to dostaniemy dopiero jutro gdyż wspomniane wcześniej prawo unijne nie mówi o tym że przelew musi dojść w tym samym dniu tylko w ciągu 24 h a z tego ich nowego banku przelew idzie bardzo długo
tak naprawde to nie wazne czy ktoś im przeszkadza czy nie, to nie ma na to wpływu, pracowałam w bomi w biurze to wiem jak to sie odbywa , odnośnie tego ze kadry w olsztynie robia przelewy to nie ma w tym ani ziarna prawdy , olsztyn zawsze tylko i wyłącznie sporządzał listy płac, a przelewy ida z gdyni, i tez za pomoca systemu kadrowo płacowego , więc żeby puścić przelewy to tylko wystarczy zatwierdzić w systemie , listy płac sa zrobione już dawno ponieważ były dawane dla funduszu, a pieniążki przetrzymują ponieważ od takiej sumy jak 6 ml to są ogromne pieniądze z odsetek z lokaty overnigt, a jeżeli nie mają takiej lokaty w co bardzo ale to bardzo wątpie to nawet najmniej oprocentowane konto to i tak spora kasa, więc beda trzymac te pieniążki jak najdłużej bo jeszce na nas zarabiają, więc bardzo mnie to śmieszy że są tacy co ich bronią , a panie musza nam mówić to co muszą.
MAM MAM MAM MAM MAM JUZ KASIORE!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
no super jak ruszy to ruszy tylko czekać
a z jakiego sklepu ?? w całości otrzymaleś?
to raczej jakaś ściema jest!!!
do góry