Widok

OGŁOSZENIE DLA RODZICÓW, KTÓRZY PRAGNĄ TWÓRCZEGO ROZWOJU SWOICH DZIECI

Chełm Łostowice Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli Twoje dziecko jest aktywne, lubi twórcze zabawy z pomysłem, a oprócz tego potrzebuje wsparcia w zakresie pięknej wymowy, to zachęcam do indywidualnych zajęć. Jestem absolwentką studiów logopedycznych 1 stopnia Uniwersytetu Gdańskiego, od ponad roku prowadzę indywidualne zajęcia logopedyczno-edukacyjne z dziećmi przedszkolnymi. Chętnie zajmę wolny czas Twojego dziecka ucząc je i bawiąc się z nim jednocześnie. Każde zajęcia są przygotowywane indywidualnie dla każdego z dzieci, zawierają elementy ćwiczeń logopedycznych (ćwiczenia artykulacyjne, fonacyjne, oddechowe, słuchowe), ćwiczenia dużej i małej motoryki (ćwiczenia ruchowe, ćwiczenia manualne – rysunki, wyklejanki, zabawy z plasteliną, itp.) oraz gry i zabawy.

Zajęcia startują od 12 lipca 2010r., więcej szczegółów na maila, lub pod numerem telefonu.

e –mail: nb.logus@gmail.com
tel. 0 510544822
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam
poprosze o dalsze informacje

iwona-sulka@wp.pl
informacje przesłane, pozdrawiam :)
ja również poproszę o info; oluszczyk@o2.pl
przesłane, pozdrawiam
ponawiam i zapraszam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

jaki kupic e-papieros ??? (20 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

do góry