Widok
Muszę troszkę obronić opinię o Almie (to logiczne, że muszę, skoro mam tam wesele!):). Nas przyjęli tam bardzo miło, pokazano wszystko, odpowiedziano na wszystkie pytania. Sala jest faktycznie ogromna, na pewno na ponad 100 osób. Dla mnie akurat jest to plus, jak to powiedział mój narzeczony: "To będzie pierwsze wesele, na którym ludzie nie będą deptać sobie po nogach, tylko będą mieli tyle miejsca, ile potrzebują." A co do opinii na forum, to wczytywałam się w nie, ale jakoś nie pamiętam negatywnych... hm, wiem, pamięć jest wybiórcza, ale naprawdę nie znalazłam takich!:)
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
Mogę posłużyć radami bo sami szukaliśmy dość długo w ub roku. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na ośrodek Górnik w Kątach Rybackich. Może wygląd zewnętrzny ośrodka nie zachwyca (czeka na remont) to sala i pokoje są w porządku. Nasze wesele będzie na ok. 100 osób, ale na ponad sto też są tam warunki. O wyborze zadecydowały opinie znajomych, którzy mieli tam przyjęcia weselne i wszyscy byli zadowoleni: głównie chwalili kuchnię. Zanim dokonaliśmy wyboru odwiedziliśmy: Alma (Sobieszewo) - bardzo złe wrażenie, nie miał się kto nami zając mimo, że byliśmy wcześniej umówieni, Wojciechówka jest tak ogromna że 100 osób zginie w niej. O Wojciechówce było już kilka opinii na forum z tego co pamietam nie najlepszych. Bałtyk (Stegna) chyba ok i wart polecenia, ceny wysokie. Bursztyn (Jantar) b. mała sala (śliskie kafle na podłodze), osobna sala do tańczenia i osobna dla gości na dwóch różnych poziomach. Alga (Sztutowo) godny polecenia,piękna sala z tarasem, dobra kuchnia, porządna obsługa, ale z tego co pamiętam to chyba miejsc noclegowych mają ok 90 kilka, musielibyście to sprawdzić. Zdecydowanie odradzam Baron (Sztutowo) noszą jedzenie z kuchni po schodach dwa piętra na salę, poza tym sala bardzo mała.
http://www.alma-centrum.com.pl/wojciechowka.html
To jest strona Almy. Ten ośrodek składa się z 2 odrębnych ośrodków- w 1 jest sala do 100 osób, generalnie nie za ciekawa, a w 2 jest sala tzw. Wojciechówka, na ponad 100 osób (nawet do 400 chyba). Na tej stronie jest podany mail i telefon, więc na pewno wszystko Ci powiedzą co i jak. Jestem zaskoczona, że terminy tak dalekie już są zajęte... Widzę, że co roku coraz gorzej jest z tymi terminami. My rezerwowaliśmy w czerwcu zeszłego roku na wrzesień tego roku.
Pozdrawiam i powodzenia:-)
To jest strona Almy. Ten ośrodek składa się z 2 odrębnych ośrodków- w 1 jest sala do 100 osób, generalnie nie za ciekawa, a w 2 jest sala tzw. Wojciechówka, na ponad 100 osób (nawet do 400 chyba). Na tej stronie jest podany mail i telefon, więc na pewno wszystko Ci powiedzą co i jak. Jestem zaskoczona, że terminy tak dalekie już są zajęte... Widzę, że co roku coraz gorzej jest z tymi terminami. My rezerwowaliśmy w czerwcu zeszłego roku na wrzesień tego roku.
Pozdrawiam i powodzenia:-)