Widok

OPINIE!!! DOTYCZĄCE RÓŻNYCH OŚRODKóW NAD MORZEM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poszukuję opinii dotyczących ośrodków nad morzem??? MIikoszewo, jantar, Stegna , Sztutowo itd:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
QRCZE ,DZIĘKI ZA OPINIĘ,PLANOWAŁAM WESELE WŁAŚNIE TAM........zmieniłam plany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy w czerwcu wesele w Baronie ;)
Ja polecam Taki osordek nad morzem w Ustroniu Morskim to centrum Nemo , bardzo dobrze wyszlo mi cenowo wesele i wszystkim gosciom sie bardzo podobalo a dodam, ze wesele mielismy na 200 osob! Bardzo elastyczny dyrektor to znaczy moglam sie dogadac co do godzin dekoracji menu ulozenia stolow , bylo tak jak ja chcialam no i nie bylo oplaty korkowej!Miejsca do noclegu bardzo tanie nowoczesne pokoje z lazienkami, blisko do morza.
Mam nadzieje, że nikt nie popełni takiego błędu jak my i nie wybierze Ośrodka "Mewa" w Jantarze. Właściciele są fałszywymi, a przede wszystkimi niesamowicie skąpymi ludźmi, przez co zniszczyli dzień, który miał być najlepszym w naszym życiu. Jako panna młoda zamiast bawić się i cieszyć na własnym weselu miałam ochotę rozpłakać się i wyjść.

Przed weselem sprawiali wrażenie bardzo ugodowych i dbających o każdą potrzebę klienta. Do czasu kiedy dostali zapłatę i olali sprawę konkretnie. Właściciel był ordynarny i chamski wobec gości, odmówił nawet wydania im ogrzewania do zimnych pokoi, dlatego że otworzyli okno. Jedzenia było bardzo mało i wydawane było w żółwim tempie. Obsługa pracowała bez przerwy przez ponad 48 godzin, najpierw przygotowując wesele a potem bez snu i odpoczynku poprawiny. Pod koniec nie mieli siły ciągnąć nogami, a co dopiero obsługiwać gości. Właściciele podczas wesela dosłownie chowali się przed nami i nie mieliśmy szansy poprosić o wyegzekwowanie jakiejkolwiek z obietnic. Bawiliśmy się w zimnie i atmosferze niechcianych intruzów. Pod koniec poprawin kazali nam się dosłownie wynosić. Nigdy w życiu nie doświadczyłam takiej ordynacji i takiego braku poszanowania klienta.

Dla własnego dobra trzymajcie się z daleka od tych ludzi!!
Nemo w Sianożętach kolo Ustronia, miło smacznie kucharz z Warszawy, nieziemsko gotuje, fajne pokoje duza sala - kilka sal wlasciwie, my korzystalismy z jednej bo tak chcielismy. Wlasciciele pomagaja zorganizowac wszystko - zamowic dekoracje , wiejski stol, transport dla gosci. Naprawde polecam bylo bardzo fajnie i blisko do morza 5 min spacerem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam ośrodek Bursztyn w Sobieszewie, caly odnowiony, wystroj sympatyczny i kuchnia swietna, ceny tez nie są najgorsze. na tej stronie informacje i przykladowe menu i oferta jak kogos interesuje http://www.organizacjazaciebie.pl
Bardzo polecam ośrodek MEWA w jantarze byłem tam jako gość we wrześniu 2011 r. jedzenie super muzyka idealna i do tego spanie na ośrodku w domkach lub pokojach jak kto chciał
jedyny minus to pogoda nas spotkała ale to i tak nie popsuło super imprezy
polecam hotel bartan w sobieszewie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo zła kuchnia. Menu oszczędne, porcje wręcz skąpe. Brak przypraw. Obsługa niemiła i niechętna.
prosze o opinie baltyk w stegnie turnusy rehabilitacyjne.dziekuje basia
Mialam organizowane wesele w Baltyku i z calego serca moge go doradzic. A sala na nasz dzien wygladala pieknie.

Pozdrawiam i zycze udanego wyboru.
jak szukacie opinii np. o obiektach w Łebie to mogę polecić stronę http://www.noclegileba.pl - sporo opinii różnych użytkowników tu znajdziecie.
Samo miejsce kojarzy mi się z każnią niewinnych ludzi i żeby jeszcze tam bawić się mając świadomość istnienia nieopodal komór gazowych i krematoriów. To chyba za dużo adrenaliny. Słyszałam ostatnio od koleżanki, która bawiła się w ośrodku "Mewa"w Jantarze. Była zachwycona. Nie potrafiła znależć minusów imprezy. Może to kolejny ośrodek do konkurencji imprez weselnych. Osobiście również słyszałam pochlebne opinie o właścicielach.
Co wy z tym Bumerangiem. Pokomunistyczny ośrodek i tyle. Trochę zliftyngowany, słabo położony, ponury, mokro i komary. Są o wiele lepsze wystarczy dobrze poszukać choćby na http://www.mierzeja.pl
Aktualnie na plan pierwszy wybija się zdecydowanie ośrodek "Mewa" w Jantarze. Posiadają dużą salę na ok 150 osób, parking dozorowany, miejsca noclegowe i chata biesiadna na poprawiny. Świetna obsługa i menu.Byłem, widziałem. Najlepsze wesele jakie znam
Ja polecam Pensjonat Baltika w Sztutowie; mieliśmy tam wesele 26.06.2010, było bardzo fajnie, jedzenie pyszne, sala fajna tak na około 70 osób, pokoje eleganckie z łazienkami, fajny ogród i duży parking, niektórym się tak spodobało, że zostali do poniedziałku :)
Miło słyszeć dobre opinie o Bumerangu. Mam tam wesele 02.10.2010 i martwi mnie że tak mało dziewczyn o nim mówi. Mi również Pani Ania wydała się bardzo profesjonalna i nowoczesna. Miejsce piękne ale szczegóły jeszcze musimy ustalić.
ja również polecam Bumerang w Katach Rybackich, mieliśmy tam wesele 06.06.2009 i było naprawdę super. Piękna sala po remoncie, przyzwoita baza noclegowa dla gości i bardzo fajne pokoje dla noworzeńców i najbliższej rodziny, świetna właścicielka Pani Ania- poprostu anioł kobieta (swoją drogą pozdrawiam jeśli to czyta :) ma fantastyczne pomysły, jest na każdy telefon, e mail, profesjonalna i dyskretna obsługa. Gdybyśmy mieli organizować wesele jeszcze raz niczego bym nie zmieniła a napewno nie miejsca.
polecam ośrodek bumerang w Kątach Rybackich, bardzooo fajni ludzie prowadzą ten osrodek i naprawdę wiedzą czego potrzeba mlodym, aby ich wesele było tym wymarzonym. Bardzo ładna sala i dekoracje nie zalatuja kiczem, a są w cenie. http://www.bumerang.gda.pl/wesele/
A JA ZDECYDOWANIE POLECAM BARONA!!!
do góry