Widok

OPINIE!!! DOTYCZĄCE RÓŻNYCH OŚRODKóW NAD MORZEM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poszukuję opinii dotyczących ośrodków nad morzem??? MIikoszewo, jantar, Stegna , Sztutowo itd:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Muszę troszkę obronić opinię o Almie (to logiczne, że muszę, skoro mam tam wesele!):). Nas przyjęli tam bardzo miło, pokazano wszystko, odpowiedziano na wszystkie pytania. Sala jest faktycznie ogromna, na pewno na ponad 100 osób. Dla mnie akurat jest to plus, jak to powiedział mój narzeczony: "To będzie pierwsze wesele, na którym ludzie nie będą deptać sobie po nogach, tylko będą mieli tyle miejsca, ile potrzebują." A co do opinii na forum, to wczytywałam się w nie, ale jakoś nie pamiętam negatywnych... hm, wiem, pamięć jest wybiórcza, ale naprawdę nie znalazłam takich!:)
Pozdrawiam:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Almy jeszcze nie widzialam ale wyglada na bardzo ladny osrodek. Duza sala mysle ze jest atutem tego osrodka. Szkoda ze dużo chca za nocleg.
znalazłąś juz jakieś miejsce na wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poszperaj po forum, ostatnio był wątek na temat Almy i tego, że ceny różnią się od pierwotnie podanych. Nie pamiętam jak nazywał się wątek, może zaraz znajdę... Albo dziewczyny pomogą.

-.-
Mam:

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=487217&t=486205

-.-
A ja byłam ostatnio w ośrodku Alga w Sztutowie. Niestety da mnie sala za duża, ale robią wesela na ponad 100 osób.

Koszt na osobe to 170 zł, noclegi 20 zł/os.

Pokoje ładne i czyste, kazdy z łazienką. Sala ladnie udekorowana, jedzenie podobno pierwsza klasa, obsługa sympatyczna

powodzenia
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=421625&t=417157

jeszcze jedna relacja
my tez nie mielisym umowy, cena sie zmienila ale menu bylo na starych warunkach
doszly tylko koszty kelnerow
Czy ktos zna Osrodek w Gorkach Zachodnich? Nie moge znalezc w inrernecie nic na jego temat. z gory dziekujeNNATALIAA napisał(a):
Czy mogę liczyc na swieższe opinie dotyczace pensjonatu Alga w Sztutowie? Z góry dziekuje!
A JA ZDECYDOWANIE POLECAM BARONA!!!
polecam ośrodek bumerang w Kątach Rybackich, bardzooo fajni ludzie prowadzą ten osrodek i naprawdę wiedzą czego potrzeba mlodym, aby ich wesele było tym wymarzonym. Bardzo ładna sala i dekoracje nie zalatuja kiczem, a są w cenie. http://www.bumerang.gda.pl/wesele/
ja również polecam Bumerang w Katach Rybackich, mieliśmy tam wesele 06.06.2009 i było naprawdę super. Piękna sala po remoncie, przyzwoita baza noclegowa dla gości i bardzo fajne pokoje dla noworzeńców i najbliższej rodziny, świetna właścicielka Pani Ania- poprostu anioł kobieta (swoją drogą pozdrawiam jeśli to czyta :) ma fantastyczne pomysły, jest na każdy telefon, e mail, profesjonalna i dyskretna obsługa. Gdybyśmy mieli organizować wesele jeszcze raz niczego bym nie zmieniła a napewno nie miejsca.
Miło słyszeć dobre opinie o Bumerangu. Mam tam wesele 02.10.2010 i martwi mnie że tak mało dziewczyn o nim mówi. Mi również Pani Ania wydała się bardzo profesjonalna i nowoczesna. Miejsce piękne ale szczegóły jeszcze musimy ustalić.
Ja polecam Pensjonat Baltika w Sztutowie; mieliśmy tam wesele 26.06.2010, było bardzo fajnie, jedzenie pyszne, sala fajna tak na około 70 osób, pokoje eleganckie z łazienkami, fajny ogród i duży parking, niektórym się tak spodobało, że zostali do poniedziałku :)
Aktualnie na plan pierwszy wybija się zdecydowanie ośrodek "Mewa" w Jantarze. Posiadają dużą salę na ok 150 osób, parking dozorowany, miejsca noclegowe i chata biesiadna na poprawiny. Świetna obsługa i menu.Byłem, widziałem. Najlepsze wesele jakie znam
Co wy z tym Bumerangiem. Pokomunistyczny ośrodek i tyle. Trochę zliftyngowany, słabo położony, ponury, mokro i komary. Są o wiele lepsze wystarczy dobrze poszukać choćby na http://www.mierzeja.pl
Samo miejsce kojarzy mi się z każnią niewinnych ludzi i żeby jeszcze tam bawić się mając świadomość istnienia nieopodal komór gazowych i krematoriów. To chyba za dużo adrenaliny. Słyszałam ostatnio od koleżanki, która bawiła się w ośrodku "Mewa"w Jantarze. Była zachwycona. Nie potrafiła znależć minusów imprezy. Może to kolejny ośrodek do konkurencji imprez weselnych. Osobiście również słyszałam pochlebne opinie o właścicielach.
jak szukacie opinii np. o obiektach w Łebie to mogę polecić stronę http://www.noclegileba.pl - sporo opinii różnych użytkowników tu znajdziecie.
Mialam organizowane wesele w Baltyku i z calego serca moge go doradzic. A sala na nasz dzien wygladala pieknie.

Pozdrawiam i zycze udanego wyboru.
prosze o opinie baltyk w stegnie turnusy rehabilitacyjne.dziekuje basia
do góry