Widok
Pstrąg jest z nowego portu i grał jeszcze u moich rodziców na wesleu czyli jakies 34 lata temu.moj tata berdzo chcial zeby gral tez u mnie ale niestety nie mial wolnego miejsca na 29 wrzesnia jak sie pytalismy w styczniu.polercany tez jest przez pania z naszego hotelu gdzie robimy wesele.teraz jest juz troszke inny skład.ale moze jeszcze uda sie ich wziasc na same poprawiny
Ja miałam Pstronga i byliśmy bardzo zadowoleni. Gdybym jeszcze raz miała wybierać to też bym ich wzieła. Grali jeszcze u moich dwoch koleżanek. Śpiewają i grają naprawdę dobrze. Choć styl bycia Pana Pstronga może faktycznie szokować ;-). Ale na imprezie absolutnie to nie przeszkadza, dostosowuje się do gości.
ABSOLUTNIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!TEN ZESPół TO PORAżKA.A SZCZGóLNIE WOKALISTA.STARY, ZGARBIONY DZIADEK, KTóRY TRAKTUJE GOśCI JAK G... PRZEKLINA, UżYWA PROSTACKICH TEKSTóW, POZA TYM MUZYKA (SPOSóB , W JAKI GRAJą)dalece odbiega od normy.nmie potrafią dobrze ustawić kolumn, mają przester, muzyka jest za głośno, pzrez co nie słychać słów piosenek.wokalistki-dwie mumie, terroryzowane przez dziadka....porażka, nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ach ta konkurencja...
Pana Pstrąga znam z paru wesel... humor ma ciężki ;) ale na weselu to nie przeszkadza... i żartuję tak sobie przy stoliku obsługi wesela a nie na parkiecie. Każda impreza z nimi była udana, goście super sie bawili. Na 2008 nie maja już prawie terminów. Ja osobiście polecam.
Drugiego zespołu nie znam wiec sie nie wypowiem.
Pana Pstrąga znam z paru wesel... humor ma ciężki ;) ale na weselu to nie przeszkadza... i żartuję tak sobie przy stoliku obsługi wesela a nie na parkiecie. Każda impreza z nimi była udana, goście super sie bawili. Na 2008 nie maja już prawie terminów. Ja osobiście polecam.
Drugiego zespołu nie znam wiec sie nie wypowiem.
ja jestem mażoretką która występowała w tym roku 2009 na Musikparade razem z orgiestrą pstrą bardzo super osoby było bosko niewiem czemu macie jakies złe zdanie...oni sa super...xhyba im zazdrościcie...jestescie żałośni nieznacie sie na muzyce czy co? oni są boscy polecam aa i co do wokalisty nie jest stary i nie ma takigo garba żałosne
Jestem kelnerka na weselach gdzie gra min. Pstrong. Powiem wam że przepracowałam naprawde duzo wesel i najróżniejsze orkiestry sluchałam i moge powiedzieć z czystym sumieniem że Pstrong jest jedną z najlepiej zabawiających gości na weselu. Maja super piosenki. a ludzie świetnie sie bawią do samego rana. NAPRAWDE POLECAM
A ja polecam. Humor rzeczywiście ciężki ale bylam kiedyś na weselu gdzie grał i w lokalu zabraklo prądu na prawie 2 godziny( nie z ich winy bo w calej miejscowości nie było) . Bylo to dawno, jakies 3-4 lata temu ale ta orkiestra poradziła sobie bez problemu. Zabawiali gości przyspiewkami i harmonią. Super. Szacuneczek ;)
My mieliśmy zespół Quantos i jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście nie schodzili z parkietu. Wspaniały wokal i muzyka, bardzo dobry nagłośnieniowiec, idealne podejście do klienta. Jeśli kiedykolwiek będziemy robić jakąś imprezę, gdzie potrzebna będzie muzyka na żywo, nie zawahamy się ich zatrudnić ponownie.
my również mieliśmy Quantos i zgadzam się w 100% z buninką !! Pełen profesjonalizm, super kontakt, repertuar rewelacyjny :) Goście nie schodzili z parkietu do rana :) Nic dodać nic ująć :) przy kolejnej ewentualnej organizacji imprezy z muzyką na żywo też bym nie brała nikogo innego pod uwagę :) Pozdrawiam
QUANTOS - pełen profesjonalizm
Cześć,
Quantos to jeden z lepszych wyborów, którego można dokonać na Pomorzu i w okolicach.. Kilka razy miałem przyjemność obserwować ich w akcji - i za każdym razem byłem pełen podziwu.
Pełen profesjonalizm - wokal, aranżacje, oprawa - z bardzo wysokiej półki. Wokalista opowiadał mi, że studiował na Akademii Muzycznej w Katowicach - Instytut Jazzu (http://www.am.katowice.pl Jeśli to prawda, to czapki z głów - tam dostają się naprawdę tylko wybitnie utalentowani ludzie.
Sam kiedyś grałem (nie na weselach) i odrobinę wiedzy mi pozostało... Mogę więc śmiało podpowiadać, że z tym zespołem nie zabłądzisz.. ;))
Najlepiej skorzystać ze starego sposobu - umówić się z zespołem i zajrzeć na chwilę na imprezę, na której grają. To świetna metoda na sprawdzenie go w akcji...
pozdrawiam
Grzegorz
http://www.gpniewski.com
Quantos to jeden z lepszych wyborów, którego można dokonać na Pomorzu i w okolicach.. Kilka razy miałem przyjemność obserwować ich w akcji - i za każdym razem byłem pełen podziwu.
Pełen profesjonalizm - wokal, aranżacje, oprawa - z bardzo wysokiej półki. Wokalista opowiadał mi, że studiował na Akademii Muzycznej w Katowicach - Instytut Jazzu (http://www.am.katowice.pl Jeśli to prawda, to czapki z głów - tam dostają się naprawdę tylko wybitnie utalentowani ludzie.
Sam kiedyś grałem (nie na weselach) i odrobinę wiedzy mi pozostało... Mogę więc śmiało podpowiadać, że z tym zespołem nie zabłądzisz.. ;))
Najlepiej skorzystać ze starego sposobu - umówić się z zespołem i zajrzeć na chwilę na imprezę, na której grają. To świetna metoda na sprawdzenie go w akcji...
pozdrawiam
Grzegorz
http://www.gpniewski.com
wyzej wspomniane zachowanie właściciela zespołu PSTRONG jest porażką, o ile nie przyczepię się do strony muzycznej bo to po prostu zespoł jednemu wykonania się podobają, drugiemu nie muszą, to opcja 20-30 min muzyki i 30-40 przerwy na oczywiscie spozycie to wygląda słabo.. tym bardziej że nie zadbają nawet o muzykę w tle.. NIE POLECAM.. a przynajmniej nie w takim wykonaniu w jakim ja mialem okazje uczestniczyc.