Widok

OPINIE o zespole PSTRĄG? I QUANTOS

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cZY KTOŚ MOŻE ZNA ZESPÓŁ PSTRĄG I QUANTOS?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wyzej wspomniane zachowanie właściciela zespołu PSTRONG jest porażką, o ile nie przyczepię się do strony muzycznej bo to po prostu zespoł jednemu wykonania się podobają, drugiemu nie muszą, to opcja 20-30 min muzyki i 30-40 przerwy na oczywiscie spozycie to wygląda słabo.. tym bardziej że nie zadbają nawet o muzykę w tle.. NIE POLECAM.. a przynajmniej nie w takim wykonaniu w jakim ja mialem okazje uczestniczyc.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
tu poczytaj sobie

http://forum.trojmiasto.pl/Pstrong-Orkiestra-t102321,1,170.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle o Pstrong
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja przyjaciolka miala ten zespol na swoim weselu rok temu i powiedziala mi że strasznie dlugie przerwy sobie robia i w ogole byla niezadowolona z nich
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
dlaczego to jedna wielka porazka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My wzieliśmy Pstronga z ogłoszenia,gdyż nasz zespół był już zajęty.Byliśmy zawiedzeni.Chociaż od czerwca 2010r.minęło sporo czasu,to nie możemy się pozbierać.Przestrzegamy przed wynajęciem tego zespołu.To wielka PORAŻKA.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

QUANTOS - pełen profesjonalizm

Cześć,

Quantos to jeden z lepszych wyborów, którego można dokonać na Pomorzu i w okolicach.. Kilka razy miałem przyjemność obserwować ich w akcji - i za każdym razem byłem pełen podziwu.

Pełen profesjonalizm - wokal, aranżacje, oprawa - z bardzo wysokiej półki. Wokalista opowiadał mi, że studiował na Akademii Muzycznej w Katowicach - Instytut Jazzu (http://www.am.katowice.pl Jeśli to prawda, to czapki z głów - tam dostają się naprawdę tylko wybitnie utalentowani ludzie.

Sam kiedyś grałem (nie na weselach) i odrobinę wiedzy mi pozostało... Mogę więc śmiało podpowiadać, że z tym zespołem nie zabłądzisz.. ;))

Najlepiej skorzystać ze starego sposobu - umówić się z zespołem i zajrzeć na chwilę na imprezę, na której grają. To świetna metoda na sprawdzenie go w akcji...

pozdrawiam
Grzegorz

http://www.gpniewski.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Słyszeliśmy Pstronga na weselu.To stary skrzywiony dziad,jego okres dawni minął,wchodzi w butach na stół.Nie umie grać na klawiszu,tylko puszcza płyty.Zachowanie poniżej zera.Nie polecamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
my również mieliśmy Quantos i zgadzam się w 100% z buninką !! Pełen profesjonalizm, super kontakt, repertuar rewelacyjny :) Goście nie schodzili z parkietu do rana :) Nic dodać nic ująć :) przy kolejnej ewentualnej organizacji imprezy z muzyką na żywo też bym nie brała nikogo innego pod uwagę :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My mieliśmy zespół Quantos i jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście nie schodzili z parkietu. Wspaniały wokal i muzyka, bardzo dobry nagłośnieniowiec, idealne podejście do klienta. Jeśli kiedykolwiek będziemy robić jakąś imprezę, gdzie potrzebna będzie muzyka na żywo, nie zawahamy się ich zatrudnić ponownie.
Orkiestra Pstrong oczywiście, drugiej nie znam. I gdyby nie fakt iz mój narzeczony uparł się ( delikatnie mówiąc) na dj na weselu to na pewno rozważyłabym ten zespół. Pozdrawiam
A ja polecam. Humor rzeczywiście ciężki ale bylam kiedyś na weselu gdzie grał i w lokalu zabraklo prądu na prawie 2 godziny( nie z ich winy bo w calej miejscowości nie było) . Bylo to dawno, jakies 3-4 lata temu ale ta orkiestra poradziła sobie bez problemu. Zabawiali gości przyspiewkami i harmonią. Super. Szacuneczek ;)
Ja uważam że p.Pstrong gra naprawde dobrze zna się na tym co robi i wspólnie z zespołem dobrze rozbawia całe wesele.
Jestem kelnerka na weselach gdzie gra min. Pstrong. Powiem wam że przepracowałam naprawde duzo wesel i najróżniejsze orkiestry sluchałam i moge powiedzieć z czystym sumieniem że Pstrong jest jedną z najlepiej zabawiających gości na weselu. Maja super piosenki. a ludzie świetnie sie bawią do samego rana. NAPRAWDE POLECAM
hehe tez będziemy mieli Pstronga:) Świetnie bawią gości, byliśmy posłuchać na jednym z wesel przed podpisaniem umowy pokazu ich mozliwosci:) Dla nas rewelka:) My będziemy mieli ich na weselu i poprawinach:)
my byliśmy na dwóch weselach gdzie grali i było super , goście cały czas oblegali parkiety i u nas też grają . Dużo jest pozytywnych opini na weselniku na temat pstrąga tylko pisane przez pstrong. Drugiego zespołu nieznam . Pozdrawiam
ja jestem mażoretką która występowała w tym roku 2009 na Musikparade razem z orgiestrą pstrą bardzo super osoby było bosko niewiem czemu macie jakies złe zdanie...oni sa super...xhyba im zazdrościcie...jestescie żałośni nieznacie sie na muzyce czy co? oni są boscy polecam aa i co do wokalisty nie jest stary i nie ma takigo garba żałosne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też polecam pstrąga byłam na weselu i graja super. My tez go mamy

Ach ta konkurencja...

Pana Pstrąga znam z paru wesel... humor ma ciężki ;) ale na weselu to nie przeszkadza... i żartuję tak sobie przy stoliku obsługi wesela a nie na parkiecie. Każda impreza z nimi była udana, goście super sie bawili. Na 2008 nie maja już prawie terminów. Ja osobiście polecam.

Drugiego zespołu nie znam wiec sie nie wypowiem.

ABSOLUTNIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!TEN ZESPół TO PORAżKA.A SZCZGóLNIE WOKALISTA.STARY, ZGARBIONY DZIADEK, KTóRY TRAKTUJE GOśCI JAK G... PRZEKLINA, UżYWA PROSTACKICH TEKSTóW, POZA TYM MUZYKA (SPOSóB , W JAKI GRAJą)dalece odbiega od normy.nmie potrafią dobrze ustawić kolumn, mają przester, muzyka jest za głośno, pzrez co nie słychać słów piosenek.wokalistki-dwie mumie, terroryzowane przez dziadka....porażka, nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry