Widok
my również mamy pokoje ale jak jest z ich opuszczeniem to nei wiem :/ coś mi się kojarzy że Pani Maryla mówiła, że poprawiny i tak trwają do 5h max. więc myślę, że na ten czas chyba pokoje będą mogły być zamieszkiwane przez gości :) z ciuchami pod pachą cięzko by było tańczyć :P :))
ale co do czasu poprawin to już z Panią Marylą trzeba rozmawiać trudno powiedzieć na ile są elastyczni.... my najprawdopodobniej robimy tylko śniadanie więc mamy problem z głowy :) ale nei omiaszkam się zapytać co i jak :)
ale co do czasu poprawin to już z Panią Marylą trzeba rozmawiać trudno powiedzieć na ile są elastyczni.... my najprawdopodobniej robimy tylko śniadanie więc mamy problem z głowy :) ale nei omiaszkam się zapytać co i jak :)
osobiście zdałabym się w pełni na dekorację sali przez orchideę-oczywiście to kwiestai gustu-ale dla mnie te kolory bordowe wyglądają tam za ciężko. my mieliśmy dekorację w kolorze złoto-ekri i wyglądało to prześlicznie, świeżo i bardzo delikatnie. Polecam z czystym sumieniem. nieststy nei umiem wklejać zdjęć :)
odradzam wszystkim orchidea kontakt z Panią Marylą to takiś dramat.
niebawem na youtobe ukaze się jak Pani maryla traktuje ludzi w w lokalu. Przed podpisaniem umowy jest wszystko ok potem się zaczyna akcja.
nie wolno odstawiac stolow jak jest mniej ludzi- dramat
dekoracje sali mozna wykonac 1 przed weselem- drama
najgorszy kontak jaki kiedykolwiek widzialam
niebawem na youtobe ukaze się jak Pani maryla traktuje ludzi w w lokalu. Przed podpisaniem umowy jest wszystko ok potem się zaczyna akcja.
nie wolno odstawiac stolow jak jest mniej ludzi- dramat
dekoracje sali mozna wykonac 1 przed weselem- drama
najgorszy kontak jaki kiedykolwiek widzialam