Widok
my również mamy pokoje ale jak jest z ich opuszczeniem to nei wiem :/ coś mi się kojarzy że Pani Maryla mówiła, że poprawiny i tak trwają do 5h max. więc myślę, że na ten czas chyba pokoje będą mogły być zamieszkiwane przez gości :) z ciuchami pod pachą cięzko by było tańczyć :P :))
ale co do czasu poprawin to już z Panią Marylą trzeba rozmawiać trudno powiedzieć na ile są elastyczni.... my najprawdopodobniej robimy tylko śniadanie więc mamy problem z głowy :) ale nei omiaszkam się zapytać co i jak :)
ale co do czasu poprawin to już z Panią Marylą trzeba rozmawiać trudno powiedzieć na ile są elastyczni.... my najprawdopodobniej robimy tylko śniadanie więc mamy problem z głowy :) ale nei omiaszkam się zapytać co i jak :)
03lipca.Jestesmy wstepnie umówieni na spotkanie w połowie czerwca ale chciałabym juz teraz wiedziec kilka spraw a dekoracja jest jedna z nich podpisalismy umowe z nimi w styczniu mamy tez poprawiny ale w tej wanodze z przodu bo w sobote jest nastepne wesele.czy moge liczyc na informacje z Twojej strony?dziekuje i pozdrawiam